Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sladdlöst ångstrykjärn med snabb uppladdning

Tefal Freemove FV9910E0

  Art.nr: 185046
  • Effekt: 2400 W
  • Sladdlöst ångstrykjärn
  • Snabb uppladdning
  • Ultragliss Diffusion-stryksula
  • Antikalk-system

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tefal Freemove - Ett sladdlöst strykjärn med snabb uppladdning

Freemove är ett nytt, sladdlöst strykjärn som ger obegränsad rörelsefrihet under strykningen samt ett perfekt resultat. Effektiviteten är precis lika stor som på ett vanligt strykjärn med sladd. Strykjärnet laddas i den medföljande basen som enkelt monteras på strykbrädan. Ett pip gör dig uppmärksam på när strykjärnet behöver laddas - det tar endast några få sekunder att laddas! Freemove har en hög effekt på 2400 watt, reglerbar ånga upp till 35 g/min och en ångpuff på 150 g/min. Det dubbla dropp-stoppsystemet förhindrar att vatten från strykjärnet droppar ner på textilierna.

Det har ett flertal funktioner som gör det till ett utmärkt strykjärn för dig som värdesätter ett lätthanterligt strykjärn som är skonsamt mot textilierna samtidigt som det ger ett fullgott och fläckfritt resultat.

Uppladdning och användning

Tefal Freemove FV9910E0 har en medföljande laddningsstation som man enkelt kan sätta fast på exempelvis strykbrädan och snabbt ladda den mellan strykningarna. Strykjärnet kan användas i 25 sekunder på varje uppladdning och tar endast 4 sekunder att ladda.

Droppstopp

Tefal Freemove FV9910E0 ger ett perfekt resultat utan fläckar. Ett smart droppstopp-system gör att du kan stryka ömtåliga tyger utan att behöva oroa dig för fläckar från vattendroppar.

Ångpuff

Strykjärnet har en ångpuff på 150 g/min för de mest envisa vecken. Få ett fulländat resultat, snabbt och enkelt, med Freemove FV9910E0.

Integrerat anti-kalksystem

Strykjärnet har utrustat med ett inbyggt antikalksystem för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd.

Ultragliss Diffusion-stryksula

Ultragliss Diffusion-stryksulan är en emaljerad stryksula som ger en optimal ångspridning samt en maximal glidförmåga med minimal friktion. Det gör den dessutom bekväm att använda när du stryker kläder. Strykjärnet glider lätt över textilen du stryker och gör det enklare att få ett bra resultat.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Tefal Tefal Freemove FV9910E0 1830004035 Tefal Freemove - Ett sladdlöst strykjärn med snabb uppladdning Freemove är ett nytt, sladdlöst strykjärn som ger obegränsad rörelsefrihet under strykningen samt ett perfekt resultat. Effektiviteten är precis lika stor som på ett vanligt strykjärn med sladd. Strykjärnet laddas i den medföljande basen som enkelt monteras på strykbrädan. Ett pip gör dig uppmärksam på när strykjärnet behöver laddas - det tar endast några få sekunder att laddas! Freemove har en hög effekt på 2400 watt, reglerbar ånga upp till 35 g/min och en ångpuff på 150 g/min. Det dubbla dropp-stoppsystemet förhindrar att vatten från strykjärnet droppar ner på textilierna. Det har ett flertal funktioner som gör det till ett utmärkt strykjärn för dig som värdesätter ett lätthanterligt strykjärn som är skonsamt mot textilierna samtidigt som det ger ett fullgott och fläckfritt resultat. Uppladdning och användning Tefal Freemove FV9910E0 har en medföljande laddningsstation som man enkelt kan sätta fast på exempelvis strykbrädan och snabbt ladda den mellan strykningarna. Strykjärnet kan användas i 25 sekunder på varje uppladdning och tar endast 4 sekunder att ladda. Droppstopp Tefal Freemove FV9910E0 ger ett perfekt resultat utan fläckar. Ett smart droppstopp-system gör att du kan stryka ömtåliga tyger utan att behöva oroa dig för fläckar från vattendroppar. Ångpuff Strykjärnet har en ångpuff på 150 g/min för de mest envisa vecken. Få ett fulländat resultat, snabbt och enkelt, med Freemove FV9910E0. Integrerat anti-kalksystem Strykjärnet har utrustat med ett inbyggt antikalksystem för att reducera ansamlingen av kalk i ångkammaren. På så vis förlängs strykjärnets livslängd. Ultragliss Diffusion-stryksula Ultragliss Diffusion-stryksulan är en emaljerad stryksula som ger en optimal ångspridning samt en maximal glidförmåga med minimal friktion. Det gör den dessutom bekväm att använda när du stryker kläder. Strykjärnet glider lätt över textilen du stryker och gör det enklare att få ett bra resultat. Strykjärn 4 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn