Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ångstation med ångkapacitet på 90g/min!

Tefal GV5225E0

  Art.nr: 188370
  • Effekt: 2200 watt
  • Ångtryck: 4,2 bar
  • Konstant ånga 90 g/min
  • Högtrycksånga
  • Redo inom 2 minuter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tefal GV5225E0 - Ångstation med högtrycksånga och extra lång sladd!

Tefal GV5225E0 är en ångstation som ger dig den extra ånga som behövs för att få dina kläder släta och fina. Den är snabb och effektiv utan att du får tumma på resultatet.

Ångfunktioner

GV5225E0 har ett ångtryck på 4,2 bar, vertikalånga, inställbara ångfunktioner och högtrycksånga för att du ska få det perfekta resultatet vid varje strykning. Den har även ett integrerat antikalk-system som reducerar ansamlingen av kalk i ångkammaren, vilket även förlänger livslängden på din ångstation.

Stor vattentank

Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket ger upp till två timmars strykning utan att behöva påfyllning. Skulle du ha mycket att stryka är det inga problem då du kan fylla på vattentanken när som helst under användning. Ångstationen är klar att använda på bara två minuter.

 

 

 

 

Tefal Tefal GV5225E0 GV5225E0 Tefal GV5225E0 - Ångstation med högtrycksånga och extra lång sladd! Tefal GV5225E0 är en ångstation som ger dig den extra ånga som behövs för att få dina kläder släta och fina. Den är snabb och effektiv utan att du får tumma på resultatet. Ångfunktioner GV5225E0 har ett ångtryck på 4,2 bar, vertikalånga, inställbara ångfunktioner och högtrycksånga för att du ska få det perfekta resultatet vid varje strykning. Den har även ett integrerat antikalk-system som reducerar ansamlingen av kalk i ångkammaren, vilket även förlänger livslängden på din ångstation. Stor vattentank Den löstagbara vattentanken har en kapacitet på 1 liter vilket ger upp till två timmars strykning utan att behöva påfyllning. Skulle du ha mycket att stryka är det inga problem då du kan fylla på vattentanken när som helst under användning. Ångstationen är klar att använda på bara två minuter.         Strykjärn 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn