Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med ångstation och en tvättpåse

Tefal GV7550E0 + tvättpåse

  Art.nr: 205148
  • Anti-kalkfunktion
  • Ångtryck: 5,2 bar
  • Ånga: 120 g/min
  • Turboånga: 220 g/min
  • Redo att användas på bara 2 minuter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tefal GV7550E0 + Tvättpåse

Ångstation med en inställning som automatiskt ger rätt temperatur och rätt mängd ånga för alla textilier. Perfekt resultat med minimal ansträngning.

Tefal GV7550 blev i oktober 2013 framröstad som Bäst i Test av Råd & Röns test av 13 ångstationer.

Stationen är redo att användas efter två minuter, den konstanta ångan är 120 gram per minut och turboångan är 220 gram per minut. Vattentanken rymmer 1,7 liter och ångtrycket är 5,2 bar. Den har kalkuppsamlare och en ECO-inställning som sparar upp till 20 % energi. Stationen har ett låssystem för transport, samt förvaring för elkabeln och ångledningen.

Anti-kalk

Den extra stora, löstagbara vattentanken på 1,7 liter kan enkelt fyllas på utan avbrott i strykningen. Dessutom kan du skruva ur anti-kalk-uppsamlaren och skölja ur under vattenkranen.

Automatisk avstängning

Auto-off funktion efter 8 minuter utan användning för att du skall känna dig säker och inte behöva fundera på om du har glömt att stänga av ditt strykjärn innan du åkte hemifrån.

Eco-inställning

För den miljömedvetne har du en inställning som gör att du reducerar energiförbrukningen med upp till 20 %.

Tefal Tefal GV7550E0 + tvättpåse Tefal GV7550E0 + Tvättpåse Ångstation med en inställning som automatiskt ger rätt temperatur och rätt mängd ånga för alla textilier. Perfekt resultat med minimal ansträngning. Tefal GV7550 blev i oktober 2013 framröstad som Bäst i Test av Råd & Röns test av 13 ångstationer. Stationen är redo att användas efter två minuter, den konstanta ångan är 120 gram per minut och turboångan är 220 gram per minut. Vattentanken rymmer 1,7 liter och ångtrycket är 5,2 bar. Den har kalkuppsamlare och en ECO-inställning som sparar upp till 20 % energi. Stationen har ett låssystem för transport, samt förvaring för elkabeln och ångledningen. Anti-kalk Den extra stora, löstagbara vattentanken på 1,7 liter kan enkelt fyllas på utan avbrott i strykningen. Dessutom kan du skruva ur anti-kalk-uppsamlaren och skölja ur under vattenkranen. Automatisk avstängning Auto-off funktion efter 8 minuter utan användning för att du skall känna dig säker och inte behöva fundera på om du har glömt att stänga av ditt strykjärn innan du åkte hemifrån. Eco-inställning För den miljömedvetne har du en inställning som gör att du reducerar energiförbrukningen med upp till 20 %. Strykjärn 1865 SEK 1865 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Strykjärn