Elektronisk symaskin med 20 inbyggda sömmar

Brother DS120S

  Art.nr: 1004379
 • Lätt och kompakt datoriserad symaskin
 • Stark motor för tjocka tyger
 • Automatisk nålträdare
 • LED-lampa
 • Toppmatad spole

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brother DS120s är en kompakt elektronisk symaskin med datoriserade funktioner för att passa både nybörjare och mer erfarna sy-entusiaster. Den starka motorn klarar av att sy även i kraftigare tyger såsom jeans, och ett välarbetat matningssystem gör det lätt att sy i både tunna och tjocka textilier. Symaskinen har både LCD-skärm, starkt LED-ljus och 20 inbyggda sömmar som gör det både enkelt och roligt att använda DS120s.

Enkel symaskin med många funktioner

Oavsett om du vill ha en lättanvänd symaskin för enkel sömnad och lagning av kläder hemma, eller är mer rutinerad sömmerska så passar Brother DS120s. En ljusstark LCD-skärm gör det lätt att välja mellan de 20 olika sömmarna, varav flera dekorsömmar som kan piffa upp nästan vilket plagg som helst i garderoben.
Fri-armen som finns på alla Brothers symaskiner är idealisk för sömnad av ärmar, byxben och av andra tubformade projekt. Maskinen är även utrustad med 3 st 1-stegs knapphål.

Automatisk nålträdare

Tycker du det är krångligt att trä en symaskin? Framförallt att få tråden genom det lilla nålsögat? Med Brother DS120s kan det inte bli enklare.

Tack vare den smarta nålträdaren som trär genom tråden genom nålen åt dig så går det på ett litet kick.

Egenskaper för Brother DS120s

 • Lätt och kompakt datoriserad symaskin
 • Automatisk nålträdare
 • Utmärkt som kurs- eller extramaskin
 • Stark motor - Sy i Jeans
 • 20 inbyggda sömmar
 • Extra starkt LED-ljus!
 • Snabb toppmatad spole för enkel trädning
 • Sylängd / -breddjustering
1004379 Brother Brother DS120S DS-120 Brother DS120s är en kompakt elektronisk symaskin med datoriserade funktioner för att passa både nybörjare och mer erfarna sy-entusiaster. Den starka motorn klarar av att sy även i kraftigare tyger såsom jeans, och ett välarbetat matningssystem gör det lätt att sy i både tunna och tjocka textilier. Symaskinen har både LCD-skärm, starkt LED-ljus och 20 inbyggda sömmar som gör det både enkelt och roligt att använda DS120s. Enkel symaskin med många funktioner Oavsett om du vill ha en lättanvänd symaskin för enkel sömnad och lagning av kläder hemma, eller är mer rutinerad sömmerska så passar Brother DS120s. En ljusstark LCD-skärm gör det lätt att välja mellan de 20 olika sömmarna, varav flera dekorsömmar som kan piffa upp nästan vilket plagg som helst i garderoben.Fri-armen som finns på alla Brothers symaskiner är idealisk för sömnad av ärmar, byxben och av andra tubformade projekt. Maskinen är även utrustad med 3 st 1-stegs knapphål. Automatisk nålträdare Tycker du det är krångligt att trä en symaskin? Framförallt att få tråden genom det lilla nålsögat? Med Brother DS120s kan det inte bli enklare. Tack vare den smarta nålträdaren som trär genom tråden genom nålen åt dig så går det på ett litet kick. Egenskaper för Brother DS120s Lätt och kompakt datoriserad symaskinAutomatisk nålträdareUtmärkt som kurs- eller extramaskinStark motor - Sy i Jeans20 inbyggda sömmarExtra starkt LED-ljus!Snabb toppmatad spole för enkel trädningSylängd / -breddjustering Symaskiner 5 10 2890 SEK 2890 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klädvård
 3. Symaskiner