Singer ONE symaskin med 24 inbyggda sömmar

Singer Model One

  Art.nr: 233547
  • 24 inbyggda sömmar
  • 2 automatiska knapphålssömmar
  • Automatisk nålträdare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Singer One är symaskinen som ser till att sömnad blir roligt och enkelt. Maskinen har 24 inbyggda sömmar. Välj enkelt mellan sömmarna och maskinen ställer in stygnstorleken. 

Knapphålssömnad

Knapphåls sömnad är ett steg med enkel process, som ger tillförlitliga resultat varje gång. Varje sida av knapphålet sys i samma riktning som skapar vackert balanserade knapphål.

Pressarfotsensor

Säkerställer att pressarfoten är i läge för en enkel start. Maskinen startar inte utan snarare varnar dig med en "pip" ljud om pressarfot inte är i det nedre läget.

Matarkontroll

En bekvämt belägen spak, lätt och enkel att flytta, man kan sänka matartänderna för frihandstekniker broderi, monogram och för sömnad av knappar.

233547 Singer Singer Model One ONE Singer One är symaskinen som ser till att sömnad blir roligt och enkelt. Maskinen har 24 inbyggda sömmar. Välj enkelt mellan sömmarna och maskinen ställer in stygnstorleken.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Knapphålssömnad Knapphåls sömnad är ett steg med enkel process, som ger tillförlitliga resultat varje gång. Varje sida av knapphålet sys i samma riktning som skapar vackert balanserade knapphål. Pressarfotsensor Säkerställer att pressarfoten är i läge för en enkel start. Maskinen startar inte utan snarare varnar dig med en "pip" ljud om pressarfot inte är i det nedre läget. Matarkontroll En bekvämt belägen spak, lätt och enkel att flytta, man kan sänka matartänderna för frihandstekniker broderi, monogram och för sömnad av knappar. Symaskiner 4,6 8 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Symaskiner