Rengöringstabletter för tvättmaskin

Cleanosan Cleaning tablet for washing machine 2pcs

  Art.nr: 1004588
 • 2 st tabletter
 • Ren och fräsch tvättmaskin
 • Motverkar dålig lukt
 • Ökar livslängden på maskinen
 • Enkel att använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Cleanosan rengöringstabletter för tvättmaskin gör din tvättmaskin ren och fräsch och motverkar dålig lukt. Tabletten gör rent i rör, filter och trummar och håller din tvättmaskin fri från missfärgningar, odör och bidar till både renare tvätt och en ökad livslängd av din maskin. 
Rekommenderad användning är en gång i månaden. Tvättar du exempelvis grovt smutsade arbetskläder, kläder som använts ihop med hästar, hundar eller andra husdjur och boskap kan det vara skönt att göra en rengöring av tvättmaskinen innan du tvättar en ny maskin med fintvätt.

Cleanosan Cleaning tablet for washing machine kommer i ett 2-pack och är enkel att använda;

 1. Avlägsna folien
 2. Lägg tabletten i trumman i en tom tvättmaskin
 3. Kör ett program som når upp i minst 60°, i en timme

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • 5 st tabletter
 • Ren och fräsch toalett/WC-stol
 • Förebygger missfärgningar

20:-

1004588 Cleanosan Cleanosan Cleaning tablet for washing machine 2pcs S3017 Cleanosan rengöringstabletter för tvättmaskin gör din tvättmaskin ren och fräsch och motverkar dålig lukt. Tabletten gör rent i rör, filter och trummar och håller din tvättmaskin fri från missfärgningar, odör och bidar till både renare tvätt och en ökad livslängd av din maskin. Rekommenderad användning är en gång i månaden. Tvättar du exempelvis grovt smutsade arbetskläder, kläder som använts ihop med hästar, hundar eller andra husdjur och boskap kan det vara skönt att göra en rengöring av tvättmaskinen innan du tvättar en ny maskin med fintvätt. Cleanosan Cleaning tablet for washing machine kommer i ett 2-pack och är enkel att använda; Avlägsna folienLägg tabletten i trumman i en tom tvättmaskinKör ett program som når upp i minst 60°, i en timme Tillbehör inom klädvård 5 2 20 SEK 20 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klädvård
 3. Tillbehör inom klädvård