Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Cleanosan rengöringstabletter för tvättmaskin gör din tvättmaskin ren och fräsch och motverkar dålig lukt. Tabletten gör rent i rör, filter och trummar och håller din tvättmaskin fri från missfärgningar, odör och bidar till både renare tvätt och en ökad livslängd av din maskin. 
Rekommenderad användning är en gång i månaden. Tvättar du exempelvis grovt smutsade arbetskläder, kläder som använts ihop med hästar, hundar eller andra husdjur och boskap kan det vara skönt att göra en rengöring av tvättmaskinen innan du tvättar en ny maskin med fintvätt.

Cleanosan Cleaning tablet for washing machine kommer i ett 2-pack och är enkel att använda;

  1. Avlägsna folien
  2. Lägg tabletten i trumman i en tom tvättmaskin
  3. Kör ett program som når upp i minst 60°, i en timme

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • 5 st tabletter
  • Ren och fräsch toalett/WC-stol
  • Förebygger missfärgningar

20:-

Cleanosan Cleanosan Cleaning tablet for washing machine 2pcs S3017 Cleanosan rengöringstabletter för tvättmaskin gör din tvättmaskin ren och fräsch och motverkar dålig lukt. Tabletten gör rent i rör, filter och trummar och håller din tvättmaskin fri från missfärgningar, odör och bidar till både renare tvätt och en ökad livslängd av din maskin. Rekommenderad användning är en gång i månaden. Tvättar du exempelvis grovt smutsade arbetskläder, kläder som använts ihop med hästar, hundar eller andra husdjur och boskap kan det vara skönt att göra en rengöring av tvättmaskinen innan du tvättar en ny maskin med fintvätt. Cleanosan Cleaning tablet for washing machine kommer i ett 2-pack och är enkel att använda; Avlägsna folienLägg tabletten i trumman i en tom tvättmaskinKör ett program som når upp i minst 60°, i en timme Tillbehör inom klädvård 5 2 20 SEK 20 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klädvård
  3. Tillbehör inom klädvård