Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten värmefläkt för vägguttaget

Andersson Värmefläkt FTH 2.0

  Art.nr: 1004997
  • 400 W effekt
  • LED-display
  • Medföljande fjärrkontroll
  • Två fläkthastigheter
  • Timer-funktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten och smidig värmefläkt för inkoppling direkt i vägguttaget och som sprider behaglig värme i sovrummet, gästrummet, kontoret eller var du än önskar. Andersson FTH 2.0 är runt 15 centimeter i höjd, har en effekt på 400 W och med möjlighet att ställa in önskad temperatur mellan 15-32°C. Ditt val syns tydligt på LED-displayen upptill. Den kompakta storleken och portabla funktionaliteten gör att du enkelt tar med dig värmefläkten mellan olika rum eller platser.

Ändra temperatur på enheten eller med fjärrkontroll

Andersson FTH 2.0 har keramiskt värmeelment med en fläkt som går att justera i två olika hastigheter för anpassa hur snabbt du vill får ut värmen. Önskad temperatur kan ställas mellan 15-32°C - antingen via knappar direkt på värmefläkten eller via den medföljande fjärrkontrollen.
Alla val ser du på LED-displayen på ovansidan av fläkten.

Timer

En timer-funktion tillåter dig att ställa in värmefläkten mellan 1 till 12 timmar så stängs den av när tiden uppnåtts. Perfekt om det är lite kyligt i sovrummet vid läggdags eller för att undvika att den står på när du går hem från kontoret.

Värmefläkt för vägguttag med roterbar kontakt

Roterbar kontakt

Trots sin lilla kompakta design så kan det hända att fläkten tar emot i golvet om vägguttaget sitter långt ner, eller så passar den inte riktigt av andra anledningar. Problemet löser du enkelt genom att vrida på elkontakten i 90°.

1004997 Andersson Andersson Värmefläkt FTH 2.0 HH-5569 Liten och smidig värmefläkt för inkoppling direkt i vägguttaget och som sprider behaglig värme i sovrummet, gästrummet, kontoret eller var du än önskar. Andersson FTH 2.0 är runt 15 centimeter i höjd, har en effekt på 400 W och med möjlighet att ställa in önskad temperatur mellan 15-32°C. Ditt val syns tydligt på LED-displayen upptill. Den kompakta storleken och portabla funktionaliteten gör att du enkelt tar med dig värmefläkten mellan olika rum eller platser. Ändra temperatur på enheten eller med fjärrkontroll Andersson FTH 2.0 har keramiskt värmeelment med en fläkt som går att justera i två olika hastigheter för anpassa hur snabbt du vill får ut värmen. Önskad temperatur kan ställas mellan 15-32°C - antingen via knappar direkt på värmefläkten eller via den medföljande fjärrkontrollen. Alla val ser du på LED-displayen på ovansidan av fläkten. Timer En timer-funktion tillåter dig att ställa in värmefläkten mellan 1 till 12 timmar så stängs den av när tiden uppnåtts. Perfekt om det är lite kyligt i sovrummet vid läggdags eller för att undvika att den står på när du går hem från kontoret. Roterbar kontakt Trots sin lilla kompakta design så kan det hända att fläkten tar emot i golvet om vägguttaget sitter långt ner, eller så passar den inte riktigt av andra anledningar. Problemet löser du enkelt genom att vrida på elkontakten i 90°. Fläktar 3,2 6 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klimat & värme
  3. Fläktar