Högpresterande luftavfuktare med innovativ WiFi-styrning

Andersson Luftavfuktare DHF 3.1

  Art.nr: 1006794
 • 450 kubikmeter luftflöde /tim
 • 40 liter avfuktning /dygn
 • 6-liters vattentank
 • 56 dB max ljudnivå

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson DHF 3.1 är en högpresterande luftavfuktare s som är lika idealisk för tvättrummet som för att hålla en bra luftfuktighet i övriga hemmet. På sommar och hösten är luftfuktigheten hög och det blir svårare att torka kläder. Men det finns även andra hälsoaspekter. Genom att hålla en jämn luftfuktighet under 60% så får man bättre välbefinnande och bättre skydd mot sjukdomar.

Kan styras och ställas in via app

Tack vare att luftavfuktaren har inbyggt WiFi kan du via en app styra dess funktioner och inställningar. Det gör det lätt att styra timern, ändra luftfuktighet, ändra fläkthastighet etc genom att helt enkelt göra det via appen i mobilen. Appen finns för iOS och Android.

Svängande utblås

På kontrollpanelen hittar du en knapp där det står "Swing". Men detta läge aktiverat så riktas utblåsluften upp och ned växelvis för att effektivare sprida torr utluft och därmed snabbare uppnå en bättre luftfuktighet.

Barnlås

Det finns även en knapp för barnlås. Detta för att förhindra att de älskade små ska ändra på befintliga inställningar.

Avfuktare som är lätt att flytta

Andersson DHF 3.1 har utrustats med hjul. Detta gör det lätt att flytta den mellan rum men även ha med sig till sommarstugan och andra platser du upplever att luften är för fuktig.

Stor vattentank och dräneringsslang

Luftavfuktaren har en stor vattentank med hela 6 liters volym och stänger automatisk av sig när det är dags att tömma. Den har även en dräneringsslang för dig som önskar kontinuerlig tömning av vattnet, perfekt för till exempel tvättrummet som har golvbrunn.

Tydlig kontrollpanel med enkel manövrering

På kontrollpanelen som är placerad längst upp på DHF 3.1 ställer du in önskad luftfuktighet och fläkthastighet som har två hastigheter. Här finns även en tvättläge speciellt skapt för när det är dags att torka kläder. Då körs avfuktaren med maximal avfuktning för att det ska torka snabbt utan att riskera att tvätten blir sur. På kontrollpanelen har du även en en timerknapp som du kan ställa in från 0-24 timmar. När tiden går ut stängs avfuktaren automatiskt av.

Tvättbart luftfilter

Luftfiltret är till för att damm ska avlägsnas och ren luft ska blåsa ut från luftrenaren. Filtret kan rengöras lätt genom att dammsugas varsamt, sköljas med varmt vatten och milt rengöringsmedel. Efter den torkat är den redo att sättas tillbaka och användas igen.

Egenskaper för Andersson luftavfuktare DHF 3.1

 • Lättmanövrerad kontrollpanel
 • Lätt att flytta med hjul
 • 6-liters vattentank
 • Möjlighet till kontinuerlig dränering via slang
 • Tvättbart luftfilter
 • 40 liter / dygn avfuktningskapacitet
 • 450 m³ luftflöde /tim
 • 30-50 m² rekommenderad rumsstorlek
 • 600 W maxeffekt
 • R290 kylmedia
 • 37,1 x 25,1 x 59,5 cm
 • 17,5 kg

Titta även på

(21 st)
 • 336 kubikmeter luftflöde /tim
 • 19 liter avfuktning /dygn
 • Svensk i-EcoDefrost-teknologi

4 790:-

Titta även på

(21 st)
 • 336 kubikmeter luftflöde /tim
 • 19 liter avfuktning /dygn
 • Svensk i-EcoDefrost-teknologi

4 790:-

1006794 Andersson Andersson Luftavfuktare DHF 3.1 D008A-40L Andersson DHF 3.1 är en högpresterande luftavfuktare s som är lika idealisk för tvättrummet som för att hålla en bra luftfuktighet i övriga hemmet. På sommar och hösten är luftfuktigheten hög och det blir svårare att torka kläder. Men det finns även andra hälsoaspekter. Genom att hålla en jämn luftfuktighet under 60% så får man bättre välbefinnande och bättre skydd mot sjukdomar. Kan styras och ställas in via app Tack vare att luftavfuktaren har inbyggt WiFi kan du via en app styra dess funktioner och inställningar. Det gör det lätt att styra timern, ändra luftfuktighet, ändra fläkthastighet etc genom att helt enkelt göra det via appen i mobilen. Appen finns för iOS och Android. Svängande utblås På kontrollpanelen hittar du en knapp där det står "Swing". Men detta läge aktiverat så riktas utblåsluften upp och ned växelvis för att effektivare sprida torr utluft och därmed snabbare uppnå en bättre luftfuktighet. Barnlås Det finns även en knapp för barnlås. Detta för att förhindra att de älskade små ska ändra på befintliga inställningar. Avfuktare som är lätt att flytta Andersson DHF 3.1 har utrustats med hjul. Detta gör det lätt att flytta den mellan rum men även ha med sig till sommarstugan och andra platser du upplever att luften är för fuktig. Stor vattentank och dräneringsslang Luftavfuktaren har en stor vattentank med hela 6 liters volym och stänger automatisk av sig när det är dags att tömma. Den har även en dräneringsslang för dig som önskar kontinuerlig tömning av vattnet, perfekt för till exempel tvättrummet som har golvbrunn. Tydlig kontrollpanel med enkel manövrering På kontrollpanelen som är placerad längst upp på DHF 3.1 ställer du in önskad luftfuktighet och fläkthastighet som har två hastigheter. Här finns även en tvättläge speciellt skapt för när det är dags att torka kläder. Då körs avfuktaren med maximal avfuktning för att det ska torka snabbt utan att riskera att tvätten blir sur. På kontrollpanelen har du även en en timerknapp som du kan ställa in från 0-24 timmar. När tiden går ut stängs avfuktaren automatiskt av. Tvättbart luftfilter Luftfiltret är till för att damm ska avlägsnas och ren luft ska blåsa ut från luftrenaren. Filtret kan rengöras lätt genom att dammsugas varsamt, sköljas med varmt vatten och milt rengöringsmedel. Efter den torkat är den redo att sättas tillbaka och användas igen. Egenskaper för Andersson luftavfuktare DHF 3.1 Lättmanövrerad kontrollpanelLätt att flytta med hjul6-liters vattentankMöjlighet till kontinuerlig dränering via slangTvättbart luftfilter40 liter / dygn avfuktningskapacitet450 m³ luftflöde /tim30-50 m² rekommenderad rumsstorlek600 W maxeffektR290 kylmedia37,1 x 25,1 x 59,5 cm17,5 kg Luftavfuktare 4,1 7 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & värme
 3. Luftavfuktare