Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt luftavfuktare för badrum och tvättstugor

Woods MRD10G

  Art.nr: 1012081
  • 90 kubikmeter luftflöde /tim
  • 10 liter avfuktning /dygn
  • Rek för upp till 40 m²
  • Liten och kompakt design
  • Perfekt för att torka upp blöta handdukar och kläder
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Woods MRD10G är en liten och kompakt luftavfuktare med bärhandtag som gör den lätt att placera vart du vill. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar eller tvätt, samtidigt som den bidrar till ett bättre klimat.

Woods luftavfuktare

Energisnål torkning av din tvätt

MRD10G blåser ut varm och torr luft upptill, som hjälper till att torka upp blöta handdukar eller träningskläder i badrummet eller den lilla tvättstugan. Detta "fönar" din tvätt torr utan att bidra till slitage och är ett mycket energisnålare och kostnadseffektivare alternativ än torktumlare och torkskåp.

Avfuktar samtidigt som den torkar

Rekommenderad arbetsyta för MDR10G är 2-40 m², vilket innebär att den förutom att torka tvätt även avfuktar luften i rummet den befinner sig i och bidrar till en fräschare luft med mindre risk för fukt, mögel och dålig lukt.
Luftfiltret renar luften medans den avfuktar, och filtret är lätt att ta loss och rengöra emellanåt. Lyft bara på handtaget så kommer du åt det.
Vattenbehållaren på MRD10G rymmer 2 liter och avfuktaren larmar och stänger av automatiskt när den är full. När du tömt tanken och satt tillbaks den startar avfuktaren igen (beroende på inställning).

Vill man slippa tömma tanken går det bra att ansluta en vattenslang för direktavledning av vattnet till ett avlopp.

Fler funktioner

MDR10G har en rotationskompressor som gör den mycket energieffektiv, och Woods erbjuder 2 års kompressorgaranti. Vidare har MDR10 automatisk avfrostning och är IP-klassad för att klara av att jobba i tuffa miljöer.