Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Wilfa Lotus luftfuktare för ytor upp till 20m²

Wilfa HU-4W

  Art.nr: 1015557
 • Luftfuktare med ultraljud
 • Yta: 20m²
 • Producerar kall ånga, 200ml/h
 • Doftfunktion
 • Tystgående

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa Lotus luftfuktare med ultraljud är en liten och smidig luftfuktare som passar alla hem. Även om den är mindre producerar luftfuktaren 200ml kall ånga i timmen, vilket gör att den är optimal för mindre rum eller rum upp till 20m². Luftfuktaren är utrustad med en 2-liters tank. Wilfa Lotus har en stilren design och är i en vit högblank färg som smälter in och blir en del av hemmets inredning. 

Wilfa Lotus är tystgående 

Wilfa Lotus är tyst av sig, vilket innebär att du inte kommer märka av den. Eftersom luftfuktaren är utrustad med ultraljud producerar Wilfa Lotus en kall dimm i form av ånga. Den här ånga absoberas sedan i luften som gör rummet mer behagligt att vistas i.

Dessutom har luftfuktaren en funktion som gör att du kan hälla i några droppar av eteriska oljor. Det tar en liten stund innan rummet fylls med din favorit doft och du skapar en harmonisk atmosfär där du kan koppla av. Av den eteriska oljan lägger du i några droppar i doft-svampen.

Sammanfattning av Wilfa Lotus egenskaper

 • 20 W 2 liter vattentank
 • Kall ånga
 • Justerbar fuktighetsnivå
 • Indikator vid tom tank
 • Doftfunktion
 • Kapacitet: upp till 20 m²
 • Ångkapacitet: 200 ml/t
 • 10 timmars användningstid vid full tank

Wilfa tillverkargaranti

Få hela 5 års garanti på alla Wilfa-produkter

På samtliga produkter från Wilfa får du hela 5 års tillverkargaranti. Detta gör ditt val av köksprodukt till ett tryggt köp med hårdvara som är byggd att hålla länge.

Wilfa tillverkargaranti

Få hela 5 års garanti på alla Wilfa-produkter

På samtliga produkter från Wilfa får du hela 5 års tillverkargaranti. Detta gör ditt val av köksprodukt till ett tryggt köp med hårdvara som är byggd att hålla länge.

1015557 1015557 Wilfa Wilfa HU-4W 601209 Wilfa Lotus luftfuktare med ultraljud är en liten och smidig luftfuktare som passar alla hem. Även om den är mindre producerar luftfuktaren 200ml kall ånga i timmen, vilket gör att den är optimal för mindre rum eller rum upp till 20m². Luftfuktaren är utrustad med en 2-liters tank. Wilfa Lotus har en stilren design och är i en vit högblank färg som smälter in och blir en del av hemmets inredning. Wilfa Lotus är tystgående Wilfa Lotus är tyst av sig, vilket innebär att du inte kommer märka av den. Eftersom luftfuktaren är utrustad med ultraljud producerar Wilfa Lotus en kall dimm i form av ånga. Den här ånga absoberas sedan i luften som gör rummet mer behagligt att vistas i.Dessutom har luftfuktaren en funktion som gör att du kan hälla i några droppar av eteriska oljor. Det tar en liten stund innan rummet fylls med din favorit doft och du skapar en harmonisk atmosfär där du kan koppla av. Av den eteriska oljan lägger du i några droppar i doft-svampen.Sammanfattning av Wilfa Lotus egenskaper20 W 2 liter vattentankKall ångaJusterbar fuktighetsnivåIndikator vid tom tankDoftfunktionKapacitet: upp till 20 m²Ångkapacitet: 200 ml/t10 timmars användningstid vid full tank Luftfuktare 4,8 9 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & värme
 3. Luftfuktare