Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Luftfuktare med låg ljudnivå samt app-stöd

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

  Art.nr: 1017038
  • UV-C-ljus för antibakteriell vattenrening
  • WiFi för appstyrning
  • Låg ljudnivå under 38 dB
  • 4,5 liter vattentank för 12-15 timmar återfuktande
790:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier är en luftfuktare som hjälper dig i en riktningen mot ett hälsosammare liv. Med en luftfuktare i hemmet får du hjälp med att göra luften fuktigare, vilket är speciellt välkommet under vinterhalvåret när luften generellt är torrare. Ett välkommet tillskott alla dagar i veckan hos exempelvis asmatiker.

WiFi och app-stöd

Luftfuktaren har tre förinställda fuktlägen som du enkelt ställer in i Mi Home-appen i exempelvis din kompatibla smartphone. Appen kan även hjälpa dig ha full kontroll på din luftfuktare från distans eller ställa in en timer som passar din vardag. Väljer du att använda luftfuktaren på dess automatiska läge anpassar den själv fuktighetsnivån hemma.

Lätt att placera och låg ljudnivå

Med en minimalistisk design smälter luftfuktaren in enkelt i din hemmiljö. Eleganta atmosfärsljus göra att du enkelt kan läsa av den aktuella luftfuktighetsnivån i hemmet så du alltid har full koll när du vill. Med dess låga ljudnivå på under 38 dB upplevs den alltid som en tyst luftfuktare. Den har även ett ultatyst läge som är ett utmärkt alternativ om du väljer att använda den i sovrummet på natten.

Lätt hantering

Denna smarta luftfuktaren från Xiaomi har en stor vattentank på 4,5 liter. Vattentanken kan gå imponerande 12-15 timmar innan du enkelt fyller upp den utan att behöva lyfta ur vattentanken. Du slipper både riskera spill och tunga lyft. Utrustad med UV-C-ljus i tanken gör att vattnet som fylls på renas från bakterier helt automatiskt.