Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull luftkonditionering med Wi-Fi för hem och kontor

Andersson ARC 3.8 Wifi

  Art.nr: 1014968
  • Kylkapacitet: 4000W/14 000 BTU
  • Idealisk för rum upp till 57 m²
  • Styr den direkt i din smartphone
  • 400 m³/h luftflöde
  • Kontrollpanel med display + fjärrkontroll
  • Max 2 per kund
5 490:-

Delbetala från 496:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson ARC 3.8 Wi-Fi är en AC som ger optimalt inomhusklimat i hemmet eller på kontoret. Luftkonditioneraren kyler och avfuktar luften, och med inbyggt Wi-Fi kan du styra den direkt från din smartphone. Du kan komma hem, eller till kontoret, och mötas av en perfekt temperatur och luftfuktighet även de varmaste sommardagarna. Om du inte vill styra den genom din mobiltelefon kan du istället använda dig av kontrollpanelen eller fjärrkontrollen. Idealisk för rum som är upp till 57 m².

Tre lägen

ARC 3.8 Wi-Fi är din kompletta luftkonditionerare som med sina tre olika lägen kan användas för att kyla, fläkta och avfukta luften inomhus. I kylningsläget sätter du önskad rumstemperatur och luftkonditioneraren kommer kyla inomhusluften och avleda varmluften via utblåsröret. Fläktläget innebär att luften endast kommer cirkulera utan att kylas, och avfuktningsläget avfuktar luften. I samtliga lägen kan du justera fläkthastigheten i tre hastigheter, (låg, medium, hög) via kontrollpanelen, fjärrkontrollen eller mobilappen Smart life. 

Kontrollpanel och fjärrkontroll

På ovansidan sitter en kontrollpanel med tydliga och logiska knappar som underlättar programmering och inställningar av AC:n. Kontrollpanelen visar dina inställningar och gör det hela ännu tydligare. En fjärrkontroll medföljer också där du kan ändra fläkthastighet, ställa in önskad temperatur, med mera.

Wi-Fi och app

ARC 3.8 Wi-Fi har inbyggt Wi-Fi och mjukvara som gör att du kan styra den via en app i mobilen eller surfplattan. Den tillhörande mobilappen Smart Life finns tillgänglig i både App Store och Google Play, och är kostnadsfri. När AC:n är ansluten kan du kontrollera den från var som helst med din smartphone. I appen kan du starta och stänga av den, välja läge, starta timerfunktionen, ändra fläkthastighet och justera temperaturen – även om du är på jobbet eller sitter i en solstol på semestern.

Fler funktioner

Genom kontrollpanelen, fjärrkontrollen eller appen kan du starta/stoppa en timerfunktion, sömnläge samt svängfunktion. Med timern kommer ARC 3.7 Wi-Fi startas automatiskt när inställd tid nåtts och stängs av när inställd tid gått ut. Luftkonditioneraren kommer köra senast använda program. Sömnläget är bra att använda när du långsamt vill öka rumstemperaturen exempelvis efter att du gått och lagt dig. Du ställer in önskad temperatur och ARC 3.8 kommer öka temperaturen 1°C i timmen under de två följande två timmarna (totalt ökar ARC 3.8 temperaturen maximalt 2°). Svängfunktionen får ventilationsgallret på framsidan att svänga fram och tillbaka.

Lätt att installera

En manual medföljer med tydliga instruktioner för att installera Andersson ARC 3.8 W-Fi. Ett utblåsrör som avleder varmluften medföljer också, det enda du behöver komplettera med är ett installationskit för fönster. Säkerställ även att det finns ett minsta avstånd om 50 cm mellan filtersidorna, omkringliggande väggar och objekt.