Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Universellt fönster-kit för portabel AC

Woods Window Sealing Kit

  Art.nr: 1007979
  • Enkel installation
  • Få ut max kylkapacitet
  • Kompatibel med alla portabla AC
  • Håller damm, smuts och insekter borta

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wood's Window Sealing Kit ser till att den varma luften inte kommer tillbaka in i rummet. Genom att stänga ute varmluften från utblåset bibehålls max kylkapacitet för din portabla AC, samtidigt som temperaturen och strömförbrukningsnivån bevaras balancerad. Dessutom förhindrar Wood's Sealing Kit att damm, smuts och insekter lätt kommer in i rummet.

Enkel att installera

Fönster-kitet kan installeras mellan fönster och ram med mycket liten ansträngning. Den flexibla justerbara zipöppningen gör det möjligt att placera tätningslucka för alla typer av fönster. Var och en av öppningarna kan exakt anpassas till slangdiametern tack vare dragkedjan, oavsett vad du har för portabel AC.

Efter installation kan fönstret stängas utan svårighet.

1007979 1007979 Woods Woods Window Sealing Kit WAC_WK Wood's Window Sealing Kit ser till att den varma luften inte kommer tillbaka in i rummet. Genom att stänga ute varmluften från utblåset bibehålls max kylkapacitet för din portabla AC, samtidigt som temperaturen och strömförbrukningsnivån bevaras balancerad. Dessutom förhindrar Wood's Sealing Kit att damm, smuts och insekter lätt kommer in i rummet. Enkel att installera Fönster-kitet kan installeras mellan fönster och ram med mycket liten ansträngning. Den flexibla justerbara zipöppningen gör det möjligt att placera tätningslucka för alla typer av fönster. Var och en av öppningarna kan exakt anpassas till slangdiametern tack vare dragkedjan, oavsett vad du har för portabel AC.Efter installation kan fönstret stängas utan svårighet. Luftkonditionering 3,1 23 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klimat & värme
  3. Luftkonditionering