Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant och exklusiv luftrenare för ett pollenfritt hem

Dyson Pure Cool Tower

  Art.nr: 1007710
 • Luftflöde: 290 liter/sek
 • Tar bort 99,95% av partiklar & allergener
 • Luftrenare och fläkt
 • Oscillerar upp till 350°
 • Intelligent rapportering i realtid via app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dyson Pure Cool™ Tower är en exklusiv och elegant luftrenande fläkt som hjälper dig att bibehålla en perfekt luftkvalitet i hemmet samtidigt som den behagligt kyler ner rummet under varma sommardagar. Luftrenaren har en justerbar oscilleringsvinkel på upp till 350° och ett slutet filtersystem som fångar upp 99,95% av allergener såsom pollen och förorenade ämnen vilket ger dig en komplett luftrenare som sprider renad och fräsch luft till hemmets alla hörn.

Elegant och exklusiv luftrenare med 2-i-1-funktion

Sprider ett kraftfullt luftflöde

Med Air Multiplier™-teknik får du ett kraftfullt och jämnt fördelat luftflöde med över 290 liter per sekund vilket ger dig en frisk och renad luft i hela rummet. Med luftrenarens 2-i-1-funktion får du möjligheten att både få en svalkande fläkt och en effektiv luftrenare i ett. Du kan antingen välja att använda den som en svalkande fläkt eller använda spritt läge - då sprider luftrenaren ut luft från baksidan vilket ger ett tystare läge som inte kyler ner dig.

Fångar upp med förorenade ämnen med 360° HEPA-filter

Dyson Pure Cool Tower använder sig av ett helt slutet filtersystem som kombinerar ett filter av aktivt kol som avlägsnar gaser och ett HEPA-filter i borosilikatglas. Det slutna filtret fångar upp 99,95% av rummets mikroskopiska allergener och förorenade ämnen så små som 0,1 mikrometer. 

Elegant och exklusiv luftrenare med 2-i-1-funktion

Luftrenaren känner automatiskt av och rapporterar luftkvaliteten och den inbyggda LCD-skärmen visar dig vilka partiklar och gaser som upptäckts.

Oscillerar upp till 350°

Dyson Pure Cool Tower sprider över 290 liter klar, renad luft per sekund och har en justerbar oscilleringsvinkel från 45° till 350° för att hjälpa till att sprida renad luft i hela rummet eller i en vinkel som passar dig. Du kan anpassa oscilleringsvinkel med hjälp av Dyson Link-appen.

Intelligent rapportering i realtid

Dyson Pure Cool Tower känner automatiskt av, fångar upp och renar luften för att sedan rapportera till Dyson Link-appen vilket ger dig en fullständig översikt över luftkvaliteten i hemmet. Appen kräver iOS 10 eller Android version 5 eller högre.

Nattläge

Med luftrenarens nattläge används maskinens tystaste inställningar och skärmen dimmas för att den inte ska störa din nattsömn, under tiden fortsätter den övervaka och rena luften

Magnetisk fjärrkontroll

Den tydliga fjärrkontrollen är böjd och magnetiserad för smidig placering på luftrenaren för att du alltid ska veta var den är.

Specifikationer Dyson Pure Cool™ Tower

 • Dimensioner: 105,4 x 22,3 x 22,3 cm
 • Vikt: 4.94 kg
 • Luftflöde vid maximal inställning: 290 liter per sekund
 • Sladdlängd: 1,8 meter
 • Effekt: Min 6 W, Max 40 W
 • Ljudnivå: 60,4 dB
Dyson Dyson Pure Cool Tower 602678 Dyson Pure Cool™ Tower är en exklusiv och elegant luftrenande fläkt som hjälper dig att bibehålla en perfekt luftkvalitet i hemmet samtidigt som den behagligt kyler ner rummet under varma sommardagar. Luftrenaren har en justerbar oscilleringsvinkel på upp till 350° och ett slutet filtersystem som fångar upp 99,95% av allergener såsom pollen och förorenade ämnen vilket ger dig en komplett luftrenare som sprider renad och fräsch luft till hemmets alla hörn. Sprider ett kraftfullt luftflöde Med Air Multiplier™-teknik får du ett kraftfullt och jämnt fördelat luftflöde med över 290 liter per sekund vilket ger dig en frisk och renad luft i hela rummet. Med luftrenarens 2-i-1-funktion får du möjligheten att både få en svalkande fläkt och en effektiv luftrenare i ett. Du kan antingen välja att använda den som en svalkande fläkt eller använda spritt läge - då sprider luftrenaren ut luft från baksidan vilket ger ett tystare läge som inte kyler ner dig. Fångar upp med förorenade ämnen med 360° HEPA-filter Dyson Pure Cool Tower använder sig av ett helt slutet filtersystem som kombinerar ett filter av aktivt kol som avlägsnar gaser och ett HEPA-filter i borosilikatglas. Det slutna filtret fångar upp 99,95% av rummets mikroskopiska allergener och förorenade ämnen så små som 0,1 mikrometer.  Luftrenaren känner automatiskt av och rapporterar luftkvaliteten och den inbyggda LCD-skärmen visar dig vilka partiklar och gaser som upptäckts. Oscillerar upp till 350° Dyson Pure Cool Tower sprider över 290 liter klar, renad luft per sekund och har en justerbar oscilleringsvinkel från 45° till 350° för att hjälpa till att sprida renad luft i hela rummet eller i en vinkel som passar dig. Du kan anpassa oscilleringsvinkel med hjälp av Dyson Link-appen. Intelligent rapportering i realtid Dyson Pure Cool Tower känner automatiskt av, fångar upp och renar luften för att sedan rapportera till Dyson Link-appen vilket ger dig en fullständig översikt över luftkvaliteten i hemmet. Appen kräver iOS 10 eller Android version 5 eller högre. Nattläge Med luftrenarens nattläge används maskinens tystaste inställningar och skärmen dimmas för att den inte ska störa din nattsömn, under tiden fortsätter den övervaka och rena luften Magnetisk fjärrkontroll Den tydliga fjärrkontrollen är böjd och magnetiserad för smidig placering på luftrenaren för att du alltid ska veta var den är. Specifikationer Dyson Pure Cool™ Tower Dimensioner: 105,4 x 22,3 x 22,3 cmVikt: 4.94 kgLuftflöde vid maximal inställning: 290 liter per sekundSladdlängd: 1,8 meterEffekt: Min 6 W, Max 40 WLjudnivå: 60,4 dB Luftrenare 4 1 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & värme
 3. Luftrenare