Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Elegant och exklusiv luftrenare med 3-i-1-funktion

Dyson Pure Hot+Cool TP-04

  Art.nr: 1007710
 • Luftflöde: 290 liter/sek
 • Tar bort 99,95% av partiklar & allergener
 • Luftrenare, fläkt och värmefläkt
 • Oscillerar upp till 350°
 • Intelligent rapportering i realtid via app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dyson Pure Hot+Cool™ är en exklusiv och elegant luftrenare som hjälper dig att bibehålla en perfekt luftkvalitet i hemmet samtidigt som den värmer eller kyler ner rummet med sin smidiga 3-i-1-funktion. Luftrenaren har en justerbar oscilleringsvinkel på upp till 350° och ett slutet filtersystem som fångar upp 99,95% av allergener och förorenade ämnen vilket ger dig en komplett luftrenare som sprider renad och fräsch luft till hemmets alla hörn.

Elegant och exklusiv luftrenare med 3-i-1-funktion

Svalkar dig på sommaren och värmer dig på vintern

Med luftrenarens 3-i-1-funktion får du ett renat luftflöde samtidigt som den ger rummet en behaglig temperatur under varma dagar och värmer upp rummet snabbt när det är kyligare ute. 

Fångar upp med förorenade ämnen med 360° HEPA-filter

Dyson Pure Hot+Cool använder sig av ett helt slutet filtersystem som kombinerar ett filter av aktivt kol som avlägsnar gaser och ett HEPA-filter i borosilikatglas. Det slutna filtret fångar upp 99,95% av rummets mikroskopiska allergener och förorenade ämnen så små som 0,1 mikrometer. 

Elegant och exklusiv luftrenare med 3-i-1-funktion

Luftrenaren känner automatiskt av och rapporterar luftkvaliteten och den inbyggda LCD-skärmen visar dig vilka partiklar och gaser som upptäckts samt vilken temperatur det är i rummet.

Oscillerar upp till 350°

Dyson Pure Hot+Cool sprider över 290 liter klar, renad luft per sekund och har en justerbar oscilleringsvinkel från 45° till 350° för att hjälpa till att sprida renad luft i hela rummet eller i en vinkel som passar dig. Du kan anpassa oscilleringsvinkel med hjälp av Dyson Link-appen.

Intelligent rapportering i realtid

Dyson Pure Hot+Cool känner automatiskt av, fångar upp och renar luften för att sedan rapportera till Dyson Link-appen vilket ger dig en fullständig översikt över luftkvaliteten i hemmet. Appen kräver iOS 10 eller Android version 5 eller högre.

Elegant och exklusiv luftrenare med 3-i-1-funktion

Nattläge

Med luftrenarens nattläge används maskinens tystaste inställningar och skärmen dimmas för att den inte ska störa din nattsömn, under tiden fortsätter den övervaka och reagera på luftkvaliteten och ser till att du får en optimal temperatur.

Magnetisk fjärrkontroll

Den tydliga fjärrkontrollen är böjd och magnetiserad för smidig placering på luftrenaren för att du alltid ska veta var den är.

Specifikationer Dyson Pure Hot+Cool™

 • Dimensioner: 13 x 76 x 21 cm
 • Vikt: 5,71 kg
 • Luftflöde vid maximal inställning: 290 liter per sekund
 • Sladdlängd: 1,8 meter
 • Effekt: Min 6 W, Max 40 W
 • Ljudnivå: 46,0 dBA (Nivå 4), 62 dBA (Nivå 10)
Dyson Dyson Pure Hot+Cool TP-04 602678 Dyson Pure Hot+Cool™ är en exklusiv och elegant luftrenare som hjälper dig att bibehålla en perfekt luftkvalitet i hemmet samtidigt som den värmer eller kyler ner rummet med sin smidiga 3-i-1-funktion. Luftrenaren har en justerbar oscilleringsvinkel på upp till 350° och ett slutet filtersystem som fångar upp 99,95% av allergener och förorenade ämnen vilket ger dig en komplett luftrenare som sprider renad och fräsch luft till hemmets alla hörn. Svalkar dig på sommaren och värmer dig på vintern Med luftrenarens 3-i-1-funktion får du ett renat luftflöde samtidigt som den ger rummet en behaglig temperatur under varma dagar och värmer upp rummet snabbt när det är kyligare ute.  Fångar upp med förorenade ämnen med 360° HEPA-filter Dyson Pure Hot+Cool använder sig av ett helt slutet filtersystem som kombinerar ett filter av aktivt kol som avlägsnar gaser och ett HEPA-filter i borosilikatglas. Det slutna filtret fångar upp 99,95% av rummets mikroskopiska allergener och förorenade ämnen så små som 0,1 mikrometer.  Luftrenaren känner automatiskt av och rapporterar luftkvaliteten och den inbyggda LCD-skärmen visar dig vilka partiklar och gaser som upptäckts samt vilken temperatur det är i rummet. Oscillerar upp till 350° Dyson Pure Hot+Cool sprider över 290 liter klar, renad luft per sekund och har en justerbar oscilleringsvinkel från 45° till 350° för att hjälpa till att sprida renad luft i hela rummet eller i en vinkel som passar dig. Du kan anpassa oscilleringsvinkel med hjälp av Dyson Link-appen. Intelligent rapportering i realtid Dyson Pure Hot+Cool känner automatiskt av, fångar upp och renar luften för att sedan rapportera till Dyson Link-appen vilket ger dig en fullständig översikt över luftkvaliteten i hemmet. Appen kräver iOS 10 eller Android version 5 eller högre. Nattläge Med luftrenarens nattläge används maskinens tystaste inställningar och skärmen dimmas för att den inte ska störa din nattsömn, under tiden fortsätter den övervaka och reagera på luftkvaliteten och ser till att du får en optimal temperatur. Magnetisk fjärrkontroll Den tydliga fjärrkontrollen är böjd och magnetiserad för smidig placering på luftrenaren för att du alltid ska veta var den är. Specifikationer Dyson Pure Hot+Cool™ Dimensioner: 13 x 76 x 21 cmVikt: 5,71 kgLuftflöde vid maximal inställning: 290 liter per sekundSladdlängd: 1,8 meterEffekt: Min 6 W, Max 40 WLjudnivå: 46,0 dBA (Nivå 4), 62 dBA (Nivå 10) Luftrenare 5990 SEK 5990 NewCondition PreOrder
 1. Hem & Hushåll
 2. Klimat & värme
 3. Luftrenare