Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Uppkopplad luftrenare för en hälsosam inomhusmiljö

Electrolux PA91-404GY

  Art.nr: 1006784
  • För ytor upp till 92 m²
  • 17 - 46 dB ljudnivå
  • App-funktionalitet
  • 442 m³/tim luftflöde
  • Stilren skandinavisk design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kom hem till en behaglig och hälsosam inomhusmiljö med denna smarta och effektiva luftrenare i en stilren skandinavisk design från Electrolux. Pure A9 PA91-404GY har ett luftflöde på 442 m³/tim och täcker ytor på upp till 92 m². Luftrenaren är utrustad med bl.a. nio olika fläkthastigheter, joniseringsfunktion, filterindikator och har en maximal ljudnivå på 46 dB. 

Luftrenaren reagerar på förändringar i luftkvaliteten och med hjälp av det innovativa AirSurround-systemet når den rummets alla vrår. Anslut Pure A9 till ditt trådlösa nätverk och styr luftrenaren från distans. Du kan även följa luftkvaliteten i realtid genom luftrenarens smarta app. Electrolux Pure A9 är godkänd av European Center of Allergy Research Foundation (ECARF).

Styr luftrenaren på distans

Electrolux Pure A9 är utrustad med WiFi-uppkoppling vilket gör att du kan styra luftrenaren med din smartphone även när du inte är hemma. Ladda hem luftrenarens smarta app för att få direkt information om vilken luftkvalitet du har i hemmet. Applikationen finns att ladda ner i både App Store och Google Play.

Uppkopplad luftrenare för en hälsosam inomhusmiljö

Anpassar sig till din hemmiljö

Luftrenarens unika PureSense-system mäter hela tiden luftkvaliteten i ditt hem och justerar automatiskt luftreningshastigheten så att du kommer hem till hälsosam och behaglig inomhusmiljö. Om du inte är hemma renar Pure A9 effektivt luften på maximal hastighet, men om du är hemma ser den till att inte störa. Luftrenarens lägsta ljudnivå ligger på 17 dB och den täcker ytor upp till 92 m².

Uppkopplad luftrenare för en hälsosam inomhusmiljö

Skräddarsydd filtrering för dina behov

Skräddarsy din Pure A9 efter dina personliga behov över årets årstider med Electrolux 360-filter och 5-stegs rensning. Varje filter har en unik smart tag som håller reda på dess användning även om du tar bort ett filter och installerar om det igen vid ett senare tillfälle.

AirSurround når ut i hela rummet

Med hjälp av AirSurround-systemet sprider luftrenaren luften i en spiralrörelse vilket gör att den når ut över hela rummet och luften cirkulerar på ett naturligt och behagligt sätt.

Uppkopplad luftrenare för en hälsosam inomhusmiljö
Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde
Heaton guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde
1006784 1006784 Electrolux Electrolux PA91-404GY 950011383 Kom hem till en behaglig och hälsosam inomhusmiljö med denna smarta och effektiva luftrenare i en stilren skandinavisk design från Electrolux. Pure A9 PA91-404GY har ett luftflöde på 442 m³/tim och täcker ytor på upp till 92 m². Luftrenaren är utrustad med bl.a. nio olika fläkthastigheter, joniseringsfunktion, filterindikator och har en maximal ljudnivå på 46 dB.  Luftrenaren reagerar på förändringar i luftkvaliteten och med hjälp av det innovativa AirSurround-systemet når den rummets alla vrår. Anslut Pure A9 till ditt trådlösa nätverk och styr luftrenaren från distans. Du kan även följa luftkvaliteten i realtid genom luftrenarens smarta app. Electrolux Pure A9 är godkänd av European Center of Allergy Research Foundation (ECARF). *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Styr luftrenaren på distans Electrolux Pure A9 är utrustad med WiFi-uppkoppling vilket gör att du kan styra luftrenaren med din smartphone även när du inte är hemma. Ladda hem luftrenarens smarta app för att få direkt information om vilken luftkvalitet du har i hemmet. Applikationen finns att ladda ner i både App Store och Google Play. Anpassar sig till din hemmiljö Luftrenarens unika PureSense-system mäter hela tiden luftkvaliteten i ditt hem och justerar automatiskt luftreningshastigheten så att du kommer hem till hälsosam och behaglig inomhusmiljö. Om du inte är hemma renar Pure A9 effektivt luften på maximal hastighet, men om du är hemma ser den till att inte störa. Luftrenarens lägsta ljudnivå ligger på 17 dB och den täcker ytor upp till 92 m². Skräddarsydd filtrering för dina behov Skräddarsy din Pure A9 efter dina personliga behov över årets årstider med Electrolux 360-filter och 5-stegs rensning. Varje filter har en unik smart tag som håller reda på dess användning även om du tar bort ett filter och installerar om det igen vid ett senare tillfälle. AirSurround når ut i hela rummet Med hjälp av AirSurround-systemet sprider luftrenaren luften i en spiralrörelse vilket gör att den når ut över hela rummet och luften cirkulerar på ett naturligt och behagligt sätt. Luftrenare 4 28 3789 SEK 3789 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Klimat & värme
  3. Luftrenare