Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bakmaskin för automatiserad bakning av färskt bröd

Andersson Bakmaskin BDM 2.2

  Art.nr: 245131
 • Blandar, knådar och bakar
 • Timerfuktion - vakna upp till doften av nybakt bröd
 • Lätt att rengöra och använda
 • Receptbok medföljer
 • Program för glutenfritt bröd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BDM 2.2 är en välutvecklad modell i tidsenlig design utrustad med lättmanövrerade touch-knappar. Låt smöret smälta och sedan ta ett bett av den fluffiga brödskivan och du kan avnjuta båda doft och smak av nybakt bröd i ditt hem på enkelt vis. Den kan allt som traditionella bakmaskiner kan, baka allt från franska till söt- och fullkornsbröd. Den har även färdigt program för glutenfritt alternativ. 

Det som skiljer BDM 2.2 från andra bakmaskiner är att den kan mer än så. Du kan nämligen även använda den till att göra yoghurt, marmelad och sylt, inklusive kokningsprocessen. Vill du laga brödet i vanlig ugn kan du nöja dig med att bara låta brödet knådas utan själva bakprocessen.

Många möjligheter med flera programval

 1. Bas. För bakning av "vanligt" bröd.
 2. Franska. För lite längre jäsning med ett fluffigare, krispigare resultat
 3. Fullkornsbröd. För välsmakande fullkornsbröd
 4. Smörgås. Bakar bröd med lättare konsistens och tunn skorpa
 5. Snabb. En snabbare variant av Bas-programmet.
 6. Söt. För utsökt sött bröd.
 7. Ultrasnabb-I. Färdigställer 0,90 kg bröd på ca 98 minuter
 8. Ultrasnabb-II. Färdigställer 0,68 kg bröd på ca 98 minuter
 9. Deg. Blanda en deg utan att baka den till ett bröd.
 10. Glutenfri. För glutenfritt bröd.
 11. Kaka. Specialprogram för kakor
 12. Sylt. Koka sylter och marmelader
 13. Yoghurt. Använder låg värme under 6-12 timmar
 14. Baka. För bakning av färdiga degar. Kan även användas för att öka gräddningstiden för övriga valda inställningar.

Funktioner och specifikationer

 • Effekt: 550 W
 • 14 digitala program
 • Blandar, bakar och knådar
 • Timer-funktion upp till 13 timmar
 • 60 minuters varmhållningsfunktion
 • Kan även göra sylt och marmelad
 • Kabellängd: 100 cm
 • Mått: 36 x 25 x 29 cm
 • Vikt: 4,5 kg
 • Medföljer: Bakmaskin, brödform, måttkopp, måttsked, degkrok, knådare, receptbok och bruksanvisning.
245131 245131 Andersson Andersson Bakmaskin BDM 2.2 BM4406-GS Andersson BDM 2.2 är en välutvecklad modell i tidsenlig design utrustad med lättmanövrerade touch-knappar. Låt smöret smälta och sedan ta ett bett av den fluffiga brödskivan och du kan avnjuta båda doft och smak av nybakt bröd i ditt hem på enkelt vis. Den kan allt som traditionella bakmaskiner kan, baka allt från franska till söt- och fullkornsbröd. Den har även färdigt program för glutenfritt alternativ.  Det som skiljer BDM 2.2 från andra bakmaskiner är att den kan mer än så. Du kan nämligen även använda den till att göra yoghurt, marmelad och sylt, inklusive kokningsprocessen. Vill du laga brödet i vanlig ugn kan du nöja dig med att bara låta brödet knådas utan själva bakprocessen. Många möjligheter med flera programval Bas. För bakning av "vanligt" bröd.Franska. För lite längre jäsning med ett fluffigare, krispigare resultatFullkornsbröd. För välsmakande fullkornsbrödSmörgås. Bakar bröd med lättare konsistens och tunn skorpaSnabb. En snabbare variant av Bas-programmet.Söt. För utsökt sött bröd.Ultrasnabb-I. Färdigställer 0,90 kg bröd på ca 98 minuterUltrasnabb-II. Färdigställer 0,68 kg bröd på ca 98 minuterDeg. Blanda en deg utan att baka den till ett bröd.Glutenfri. För glutenfritt bröd.Kaka. Specialprogram för kakorSylt. Koka sylter och marmeladerYoghurt. Använder låg värme under 6-12 timmarBaka. För bakning av färdiga degar. Kan även användas för att öka gräddningstiden för övriga valda inställningar. Funktioner och specifikationer Effekt: 550 W14 digitala programBlandar, bakar och knådarTimer-funktion upp till 13 timmar60 minuters varmhållningsfunktionKan även göra sylt och marmeladKabellängd: 100 cmMått: 36 x 25 x 29 cmVikt: 4,5 kgMedföljer: Bakmaskin, brödform, måttkopp, måttsked, degkrok, knådare, receptbok och bruksanvisning. Bakmaskin & Baktillbehör 4,4 25 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Bakmaskin & Baktillbehör