Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull blender tio hastigheter och pulsfunktion

Andersson Blender BLR 3.2

  Art.nr: 1004499
 • 1400 W effekt
 • Steglös hastighet
 • Iskross, smoothie- och pulse-funktion
 • 1.75-liters glaskanna
 • Take-away-flaska ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson BLR 3.2 är en blender i snyggt rostfritt stål, för att mixa läckra smoothies, shaker, soppor och såser. Denna mixer har rostfria stålknivar som roterar i upp till tio valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta, även is. Glaskannan rymmer 1.75 liter och har ett rejält och gediget handtag som underlättar hantering. Medföljer även en flaska för att enkelt ta med till matchen, träningen, jobbet eller till möten.

10 hastigheter + pulsfunktion

Blendern kan ställas in på upp till 10 hastigheter med vridreglaget för att anpassa mixningen för dina ingredienser. För snabb eller försiktig mixning kan du trycka på Pulse-knappen för en pulsfunktion. Den starka motorn mixar det mesta och med två separata knappar för att enkelt välja mellan att blanda smoothies eller krossa is.

Rejäl glaskanna och löstagbara knivar

Den 1.75 liter stora glaskannan har en robust bas som gör att kannan står stadigt och inte välter ut ditt innehåll. Bottnen med knivarna är löstagbar, vilket underlättar rengöringen betydligt. Du kan enkelt skölja knivdelen under kranen och kan diska kannan i diskmaskin utan att slita på knivarna. Locket till glaskannan har en avtagbar mätkopp som gör det enkelt att addera ingredienser vid behov.

Smart smoothie-flaska

En medföljande smoothie-flaska på 600 ml gör att du snabbt och enkelt få med sig sin smoothie i bilen på väg till matchen, träningen, jobbet eller till möten. Inte nog med att den är en smidig shaker att ha med, du kan även fästa den direkt på Andersson BLR 3.2 och använda som blender-kanna. 
Lägg i önskade frukt och bär i flaskan, starta igång Andersson BLR 3.2 och få ett smaskigt resultat på nolltid. Tack vare att knivdelen är löstagbar är det bara att skruva loss den från blendern och du har din härliga smoothie klar i drickflaskan. Mindre disk att ta hand om och perfekt när du bara vill blanda en portion.

Kraftfull blender med tio hastigheter & medföljande smoothieflaska

Funktioner och specifikationer

 • 1400 w effekt
 • Skärblad av rostfritt stål
 • 10 hastigheter och pulsfunktion
 • 1.75-liters glaskanna
 • 0.6-liters medföljande flaska
 • Löstagbara knivar
 • Rostfri design
 • Iskross-funktion
 • Smoothie-funktion
 • Lätt att rengöra
 • 1 m kabellängd
 • 170 x 190 x 414 mm
 • 4.6 kg
1004499 Andersson Andersson Blender BLR 3.2 WBL705 Andersson BLR 3.2 är en blender i snyggt rostfritt stål, för att mixa läckra smoothies, shaker, soppor och såser. Denna mixer har rostfria stålknivar som roterar i upp till tio valbara hastigheter och mixar, mosar och krossar det mesta, även is. Glaskannan rymmer 1.75 liter och har ett rejält och gediget handtag som underlättar hantering. Medföljer även en flaska för att enkelt ta med till matchen, träningen, jobbet eller till möten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 10 hastigheter + pulsfunktion Blendern kan ställas in på upp till 10 hastigheter med vridreglaget för att anpassa mixningen för dina ingredienser. För snabb eller försiktig mixning kan du trycka på Pulse-knappen för en pulsfunktion. Den starka motorn mixar det mesta och med två separata knappar för att enkelt välja mellan att blanda smoothies eller krossa is. Rejäl glaskanna och löstagbara knivar Den 1.75 liter stora glaskannan har en robust bas som gör att kannan står stadigt och inte välter ut ditt innehåll. Bottnen med knivarna är löstagbar, vilket underlättar rengöringen betydligt. Du kan enkelt skölja knivdelen under kranen och kan diska kannan i diskmaskin utan att slita på knivarna. Locket till glaskannan har en avtagbar mätkopp som gör det enkelt att addera ingredienser vid behov. Smart smoothie-flaska En medföljande smoothie-flaska på 600 ml gör att du snabbt och enkelt få med sig sin smoothie i bilen på väg till matchen, träningen, jobbet eller till möten. Inte nog med att den är en smidig shaker att ha med, du kan även fästa den direkt på Andersson BLR 3.2 och använda som blender-kanna. Lägg i önskade frukt och bär i flaskan, starta igång Andersson BLR 3.2 och få ett smaskigt resultat på nolltid. Tack vare att knivdelen är löstagbar är det bara att skruva loss den från blendern och du har din härliga smoothie klar i drickflaskan. Mindre disk att ta hand om och perfekt när du bara vill blanda en portion. Funktioner och specifikationer 1400 w effektSkärblad av rostfritt stål10 hastigheter och pulsfunktion1.75-liters glaskanna0.6-liters medföljande flaskaLöstagbara knivarRostfri designIskross-funktionSmoothie-funktionLätt att rengöra1 m kabellängd170 x 190 x 414 mm4.6 kg Blender 2,8 29 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Blender