Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smoothie-blender med två medföljande muggar

C3 Mix Go

  Art.nr: 178358
  • Effekt: 300 W
  • Kompakt design
  • 2 hastigheter
  • 2 st 750 ml muggar + lock
  • Lätt att rengöra

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

C3 Mix & Go är en smoothie maker från C3 med två stycken muggar som rymmer 750 ml. Perfekt för dig som ständigt är på språng eller för dig som gör en smoothie till efter träningspasset. Mixa din smoothie, sätt på locket och ner i träningsväskan så är du redo.

2 hastigheter och en kraftfull motor på 300 Watt gör att du snabbt och smidigt fixar din smoothie att ta med. En säkerhetsanordning ser till att blendern inte kan starta utan att du har satt på delarna korrekt. Delarna är enkla att rengöra tack vare att de går att ta isär från motordelen och kan sköljas av direkt under varmt vatten.

Recept medföljer

Med blendern medföljer en instruktionsbok med olika recept för tips och inspiration till nyttiga smoothies. 

C3 C3 Mix Go 30-10103 C3 Mix & Go är en smoothie maker från C3 med två stycken muggar som rymmer 750 ml. Perfekt för dig som ständigt är på språng eller för dig som gör en smoothie till efter träningspasset. Mixa din smoothie, sätt på locket och ner i träningsväskan så är du redo.2 hastigheter och en kraftfull motor på 300 Watt gör att du snabbt och smidigt fixar din smoothie att ta med. En säkerhetsanordning ser till att blendern inte kan starta utan att du har satt på delarna korrekt. Delarna är enkla att rengöra tack vare att de går att ta isär från motordelen och kan sköljas av direkt under varmt vatten. Recept medföljer Med blendern medföljer en instruktionsbok med olika recept för tips och inspiration till nyttiga smoothies.  Blender 3,9 67 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Blender