Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sportblender som blandar direkt i flaskan

Electrolux ESB2500

  Art.nr: 215922
  • Smart och enkel att använda
  • 2 st flaskor
  • 300 W
  • Pulsfunktion
  • Enkel att rengöra

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux ESB2500 är en smart och enkel blender som kommer göra din vardag sundare. Fyll plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixer-enheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.

För hela familjen

Din sport-mixer levereras med två flaskor med lock. Ytterligare flaskor kan köpas separat så att hela familjen kan få sin egen flaska. Märk din flaska med ditt namn så kommer den inte att blandas ihop med någon annans. En flaska per person, precis som tandborsten.

Plastflaskan är 100 % BPA-fri och absorberar ingen lukt eller smak. Den är enkel att hålla i och är precis i rätt storlek för att passa i väskan. Flaskan är stöt- och slagtålig

Säker att använda

Fyra sugkoppar på undersidan av mixern gör att den står stadigt när du använder den. Mixern i rostfritt stål har en pulsfunktion som fungerar precis som en on/off-knapp; när du släpper knappen stannar mixern. De fyra knivarna är också löstagbara och lätta att rengöra.

Enkel att använda

Att göra en läcker smoothie med Sports-mixer ESB2500 tar nästan ingen tid eller ansträngning alls. Lägg bara i ingredienserna, sätt fast de löstagbara knivarna, sätt på flaskan och tryck på pulsfunktionen. Den är lätt att använda, lätt att rengöra och lätt att ta med överallt tack vare munstycket som även kan användas som ett lock.

215922 215922 Electrolux Electrolux ESB2500 910280269 Electrolux ESB2500 är en smart och enkel blender som kommer göra din vardag sundare. Fyll plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixer-enheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill. För hela familjen Din sport-mixer levereras med två flaskor med lock. Ytterligare flaskor kan köpas separat så att hela familjen kan få sin egen flaska. Märk din flaska med ditt namn så kommer den inte att blandas ihop med någon annans. En flaska per person, precis som tandborsten.Plastflaskan är 100 % BPA-fri och absorberar ingen lukt eller smak. Den är enkel att hålla i och är precis i rätt storlek för att passa i väskan. Flaskan är stöt- och slagtålig Säker att använda Fyra sugkoppar på undersidan av mixern gör att den står stadigt när du använder den. Mixern i rostfritt stål har en pulsfunktion som fungerar precis som en on/off-knapp; när du släpper knappen stannar mixern. De fyra knivarna är också löstagbara och lätta att rengöra. Enkel att använda Att göra en läcker smoothie med Sports-mixer ESB2500 tar nästan ingen tid eller ansträngning alls. Lägg bara i ingredienserna, sätt fast de löstagbara knivarna, sätt på flaskan och tryck på pulsfunktionen. Den är lätt att använda, lätt att rengöra och lätt att ta med överallt tack vare munstycket som även kan användas som ett lock. Blender 4,1 37 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Blender