Kraftfull blender för smarriga smoothies

OBH Nordica Power Rocket

  Art.nr: 244405
  • 1000 W
  • 2 medföljande flaskor
  • Lock med drickpip
  • Sex blad i rostfritt stål
  • Krossar is

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mixa egna goda smoothies med denna kraftfulla och smidiga blender från OBH Nordica. Power Rocket 6648 är en smoothie-mixer med kraftfull motor på 1000 W och smidigt, kompakt format som blandar till dina smoothies och shakes på bara sekunder. Perfekt för efter-träningen-shaken och en smarrig smoothie till picknicken. OBH Nordica Power Rocket smoothie-mixer levereras med två flaskor med lock med drickpip.

Två medföljande flaskor med lock

Det medföljer två flaskor att mixa i, som även passar som drickaflaskor / shakers. Då slipper du hälla över din smoothie utan kan dricka direkt efter mixning.
Flaskorna är gjorda i BPA-fri tritan och är i två olika storlekar; 700 ml och 500 ml. Totalt tre lock medföljer, ett tätt lock och två med drickpip.

Kompakt med kraftfull

Power Rocket är utformad med en liten och behändig storlek som lätt får plats att stå framme på arbetsbänken i köket för jämnan. Det lilla formatet till trots har mixern en stark motor på 1000 W och hela sex stycken knivar i rostfritt stål som lätt tar sig an dina ingredienser - även is - och mixar till slät och fin smoothie. 

3 knappar

Mixa läskande smoothies med bara en knapptryckning. Till skillnad från många andra blenders så har OBH Nordica Power Rocket ingen ratt att vrida på utan tre knappar med funktionerna start/stop, puls och automatisk mixning.

244405 OBH Nordica OBH Nordica Power Rocket 6648 Mixa egna goda smoothies med denna kraftfulla och smidiga blender från OBH Nordica. Power Rocket 6648 är en smoothie-mixer med kraftfull motor på 1000 W och smidigt, kompakt format som blandar till dina smoothies och shakes på bara sekunder. Perfekt för efter-träningen-shaken och en smarrig smoothie till picknicken. OBH Nordica Power Rocket smoothie-mixer levereras med två flaskor med lock med drickpip. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Två medföljande flaskor med lock Det medföljer två flaskor att mixa i, som även passar som drickaflaskor / shakers. Då slipper du hälla över din smoothie utan kan dricka direkt efter mixning. Flaskorna är gjorda i BPA-fri tritan och är i två olika storlekar; 700 ml och 500 ml. Totalt tre lock medföljer, ett tätt lock och två med drickpip. Kompakt med kraftfull Power Rocket är utformad med en liten och behändig storlek som lätt får plats att stå framme på arbetsbänken i köket för jämnan. Det lilla formatet till trots har mixern en stark motor på 1000 W och hela sex stycken knivar i rostfritt stål som lätt tar sig an dina ingredienser - även is - och mixar till slät och fin smoothie.  3 knappar Mixa läskande smoothies med bara en knapptryckning. Till skillnad från många andra blenders så har OBH Nordica Power Rocket ingen ratt att vrida på utan tre knappar med funktionerna start/stop, puls och automatisk mixning. Blender 4,7 33 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Blender