Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Blender i klassisk 50-tals-design

Smeg BLF01BLEU - Svart

  Art.nr: 247014
  • Kanna på 1,5 liter
  • Upplyst vred i krom
  • 4 hastigheter
  • Program för iskrossning
  • Säkerhetsfunktioner
Färg/Variant: Svart

2 390:-

Delbetala från 238:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Blendern från Smeg i klassisk 50-tals-design har en formpressad aluminiumkropp med en Tritan-kanna. Den starka motorn på 800W gör det lätt för dig att arbeta med frusen frukt, is och nötter så att du kan göra dina favoritsmoothies och annat gott.

En smidig 45 ml mätbägare sitter inuti blenderns lock och fungerar som en nyckel för att ta bort knivbladen för rengöring. Hastighetsinställningarna är mellan 0–4 och den högsta inställningen når hela 18 000 rpm. Blendern har ett säkerhetsstopp när kannan lyfts bort samt automatiskt stopp vid överbelastning för säker användning.

Med funktionen för mjukstart höjs hastigheten gradvis för att lugnt och stilla blanda ingredienserna. Den har även förinställda program för att krossa och blanda smoothies vilket gör att du snabbt och enkelt kan använda din nya blender bekymmersfritt och enkelt.