Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisbelönt kraftfull blender för släta smoothies och soppor

Wilfa BL-1200

  Art.nr: 170274
  • Effekt: 1200 W
  • 1,8 liter glaskanna
  • Bäst i Test hos Smartson
  • 5 års motorgaranti
  • Smoothieprogram och iskross

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Starta dagen med en fräsch smoothie eller blanda en god drink på fredagskvällen. Wilfa BL-1200V2 har den kraftfulla motorn på 1200 watt och specialknivar som klarar exempelvis fryst frukt och större isbitar utan problem.

Bäst i test

Wilfa BL-1200 fick bäst i test när Smartson testade 8 olika blenders i mars 2012. Omdöme: Kraftfull maskin som ger användarglädje. Bearbetar alla grovhackade grönsaksbitar samt fixar snabbt en smoothie. Tyvärr är inte iskrossen optimal utan de krossade bitarna får olika storlek. Rejält steglöst hastighetsreglage där du kan kontrollera hastigheten väl. Locket är något svårt att hantera och modellen är högljudd. För dig som vill ha mycket kraft i din blender.

Wilfa BL-1200 V2 Blender Bäst i Test

Lätt användning och rengöring

Blendern har en glaskanna på 1,8 liter med måttgradering och löstagbar sockel för mycket enkel rengöring. I locket på kannan finns även ett påfyllnadshål om man skulle behöva fylla på under tiden man använder blendern. Gummifötter ser till att den står stabilt på arbetsbänken.

Steglös hastighetsreglering

För bästa användarvänlighet har blendern ett rejält steglöst hastighetsreglage samt iskross, smoothie- och rengöringsprogram. För iskrossfunktionen har blendern 4 st knivar speciellt designade för iskrossning. Detta gör den väldigt mångsidig och en av dina bästa vänner i köket.

Garanti 5 år

På WIlfa BL-1200 får du hela 5 års motorgaranti så att du kan känna dig extra säker!

Receptbok på läckra smoothies medföljer

170274 Wilfa Wilfa BL-1200 BL-1200 Starta dagen med en fräsch smoothie eller blanda en god drink på fredagskvällen. Wilfa BL-1200V2 har den kraftfulla motorn på 1200 watt och specialknivar som klarar exempelvis fryst frukt och större isbitar utan problem. Bäst i test Wilfa BL-1200 fick bäst i test när Smartson testade 8 olika blenders i mars 2012. Omdöme: Kraftfull maskin som ger användarglädje. Bearbetar alla grovhackade grönsaksbitar samt fixar snabbt en smoothie. Tyvärr är inte iskrossen optimal utan de krossade bitarna får olika storlek. Rejält steglöst hastighetsreglage där du kan kontrollera hastigheten väl. Locket är något svårt att hantera och modellen är högljudd. För dig som vill ha mycket kraft i din blender. Lätt användning och rengöringBlendern har en glaskanna på 1,8 liter med måttgradering och löstagbar sockel för mycket enkel rengöring. I locket på kannan finns även ett påfyllnadshål om man skulle behöva fylla på under tiden man använder blendern. Gummifötter ser till att den står stabilt på arbetsbänken.Steglös hastighetsregleringFör bästa användarvänlighet har blendern ett rejält steglöst hastighetsreglage samt iskross, smoothie- och rengöringsprogram. För iskrossfunktionen har blendern 4 st knivar speciellt designade för iskrossning. Detta gör den väldigt mångsidig och en av dina bästa vänner i köket.Garanti 5 årPå WIlfa BL-1200 får du hela 5 års motorgaranti så att du kan känna dig extra säker!Receptbok på läckra smoothies medföljer Blender 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Blender