Effektiv brödrost med dammskydd och bullvärmare

Electrolux EAT 3300

  Art.nr: 233873
 • För två brödskivor
 • Inga obehagliga lukter
 • Integrerad bullvärmare
 • Extra hög brödlyft
 • Upptiningsfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av doften av nyrostat bröd. Electrolux EAT3300 brödrost har 7 rostningsnivår och funktioner så det räcker och blir över. Upptinings- och eftervärmningsfunktioner - allt för att du ska kunna njuta, om och om igen.

Dammskydd som motverkar dålig lukt

Damm kommer in överallt, till och med i din brödrost. Detta gör att en obehaglig lukt kan komma när brödrosten inte har använts på ett litet tag. Dammskyddet hjälper till att förhindra att damm tar sig in i din brödrost, så att du kan få njuta av lukten av nyrostat bröd på morgonen.

Bullvärmare

Varma briocher, frallor eller toast som hunnit kallna på några sekunder. Bullvärmaren är integrerad på ett smart sätt, så den finns alltid till hands men är fint undangömd när du inte behöver den.

Lätt att rengöra

Att rengöra brödrosten är lika enkelt som att använda den. Dra bara ut smulbrickan, töm den och sätt tillbaka den. Enkelt och lätt.

Egenskaper för Electrolux brödrost EAT3300

 • Upplyftningsspak: En spak för att lyfta upp ditt rostade bröd innan du tar bort det, för att undvika att bränna fingrarna på brödrosten.
 • Löstagbar smulbricka: För en enkel och smidig hantering har denna brödrost en löstagbar smulbricka som förenklar rengöringen.
 • Stoppknapp: Stoppa rostningscykeln när som helst.
 • Extra hög brödlyft: För att undvika brända fingrar när du rostar bröd så använd brödlyften för att höja brödskivorna till den nivå där du lätt och smidigt kan ta ur dem ur brödrosten.
 • Återuppvärmning: För att återvärma kalla rostade brödskivor
 • Upptiningsfunktion: För att kunna rosta en frusen brödskiva med perfekt resultat
 • Löstagbar smulbricka: Smulbrickan är enkel att ta bort och tömma.
 • Bullvärmare: Värm upp dina frallor och croissanter
 • Belysning aktiv under rostningscykeln: För din kontroll och säkerhet
 • Anpassat förvaringsutrymme för sladden: Med sladdförvaringen kan du anpassa sladdens längd efter behov
 • Rostinställningskontroll: Rostinställningskontrollen hjälper dig att konsekvent få ett bra resultat
 • Svalt hölje: Höljet håller sig svalt efter användning vilket bidrar till en ökad säkerhet
 • Rostinställningar: För att få rätt rostningsgrad på brödskivorna
 • Självcentrering: Möjliggör rostning av tjocka som smala skivor av bröd och med ett jämt rostningsgrad och resultat
233873 Electrolux Electrolux EAT 3300 910280291 Njut av doften av nyrostat bröd. Electrolux EAT3300 brödrost har 7 rostningsnivår och funktioner så det räcker och blir över. Upptinings- och eftervärmningsfunktioner - allt för att du ska kunna njuta, om och om igen. Dammskydd som motverkar dålig lukt Damm kommer in överallt, till och med i din brödrost. Detta gör att en obehaglig lukt kan komma när brödrosten inte har använts på ett litet tag. Dammskyddet hjälper till att förhindra att damm tar sig in i din brödrost, så att du kan få njuta av lukten av nyrostat bröd på morgonen. Bullvärmare Varma briocher, frallor eller toast som hunnit kallna på några sekunder. Bullvärmaren är integrerad på ett smart sätt, så den finns alltid till hands men är fint undangömd när du inte behöver den. Lätt att rengöra Att rengöra brödrosten är lika enkelt som att använda den. Dra bara ut smulbrickan, töm den och sätt tillbaka den. Enkelt och lätt. Egenskaper för Electrolux brödrost EAT3300 Upplyftningsspak: En spak för att lyfta upp ditt rostade bröd innan du tar bort det, för att undvika att bränna fingrarna på brödrosten.Löstagbar smulbricka: För en enkel och smidig hantering har denna brödrost en löstagbar smulbricka som förenklar rengöringen.Stoppknapp: Stoppa rostningscykeln när som helst.Extra hög brödlyft: För att undvika brända fingrar när du rostar bröd så använd brödlyften för att höja brödskivorna till den nivå där du lätt och smidigt kan ta ur dem ur brödrosten.Återuppvärmning: För att återvärma kalla rostade brödskivorUpptiningsfunktion: För att kunna rosta en frusen brödskiva med perfekt resultatLöstagbar smulbricka: Smulbrickan är enkel att ta bort och tömma.Bullvärmare: Värm upp dina frallor och croissanterBelysning aktiv under rostningscykeln: För din kontroll och säkerhetAnpassat förvaringsutrymme för sladden: Med sladdförvaringen kan du anpassa sladdens längd efter behovRostinställningskontroll: Rostinställningskontrollen hjälper dig att konsekvent få ett bra resultatSvalt hölje: Höljet håller sig svalt efter användning vilket bidrar till en ökad säkerhetRostinställningar: För att få rätt rostningsgrad på brödskivornaSjälvcentrering: Möjliggör rostning av tjocka som smala skivor av bröd och med ett jämt rostningsgrad och resultat Brödrost 4,2 15 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Brödrost