Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flytta-hemifrån-paket med köksprylar i rostfritt stål

Flytta-Hemifrån-paket 2.0

  Art.nr: P290
 • Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt
 • Mikrovågsugn med fem effektlägen
 • Vattenkokare med LED-lampa
 • Brödrost med smulbricka
 • Kaffebryggare för 8-10 koppar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Flytta-Hemifrån-paket 2.0
 • Andersson CEM 2.4
 • Andersson WRK 2.3
 • ON Vacuum cleaner 10
 • Andersson TST 2.4
 • Andersson MEO 2.1
Flytta-hemifrån-paket med köksprylar i rostfritt stål

1 995:-

När det är dags att lämna hemmets trygga vrå och flytta till eget, så har vi satt ihop ett perfekt Flytta-hemifrån-paket med kökets allra viktigaste basprylar - i enhetlig rostfri design; mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare samt en dammsugare i med påslös design.

Andersson Prisvärd kaffebryggare med timerfunktion

399:-

Prisvärd kaffebryggare som med sin timerfunktion ser till att du har nybryggt kaffe på morgonen. Med sin exklusiva design i rostfritt stål ger kaffebryggaren en gedigen och lyxig känsla som passar i alla kök.

Andersson CEM 2.4 är din bästa vän på morgonen. Med sin 24 timmars timer fixar kaffebryggaren så att du vaknar till nybryggt kaffe varje morgon. Dessutom har kaffebryggaren dropp-stopp.

Automatisk avstängning sker efter 40 minuter så du inte behöver fundera på om du glömde stänga av kaffebryggaren innan du åkte hemifrån.

Varmhållningsfunktion

När Andersson CEM 2.4 har bryggt klart ditt kaffe så slår den automatiskt över i en varmhållningsfunktion. Detta håller ditt kaffe varmt och du slipper få kallt kaffe i andra koppen.

24 timmars timer

Kaffebryggaren är utrustad med en timer som du kan ställa in upp till 24 timmar innan du vill att ditt kaffe skall vara klart. Detta gör att du kan ha färdigt kaffe varje morgon när du stiger upp eller att kaffet är klart efter middagen.

LCD-display

CEM 2.4 har en LCD display som visar klockan när kaffebryggaren inte används samt ger dig information om inställd timer.

Löstagbar filterhållare

Kaffebryggaren använder sig av 1x4 standard filter. Filterhållaren är löstagbar för lätt tömning av filtret vilket även gör det lätt att rengöra filterhållaren.

Kapacitet

Vattentanken rymmer 1,5 liter vilket ger c:a 14 små koppar eller 12 stora. Både vattentanken och glaskannan är graderade så att du enkelt får rätt mängd vatten.

Andersson Vattenkokare i rostfritt stål på 1 liter

199:-

Andersson WRK 2.3 är en vattenkokare med kapacitet på 1liter vilket ger dig möjligheten att servera många personer té eller något annat gott på samma gång. Tack vare en 360-graders basplatta underlättar det vid avlyftning och påställning.

Inbyggt vattenfilter i pipen säkerställer att du får rent vatten och slipper eventuella kalkavlagringar. När vattenkokaren har kokat klart vattnet så stänger den automatiskt av sig så att du inte behöver stå och passa den. Sidan på vattenkokaren är graderad så att du enkelt ser hur mycket vatten du häller i

Torrkokningsskydd

Vattenkokaren är försedd med torrkokningsskydd. Finns inget vatten i behållaren så stänger vattenkokaren av sig automatiskt. Det skyddar mot att vattenkokaren står och bränner ifall den satts igång av misstag. 

ON Kompakt dammsugare med justerbar sugeffekt

399:-

On Vacuum Cleaner 10 är en kompakt dammsugare som är väldigt prisvärd och är idealisk för t.ex studentrummet, campingen eller sommarstugan. Steglös effektkontroll låter dig anpassa sugeffekten efter underlag och dammsugaren tar sig mjukt och stabilt fram över golvet med sina stora gummihjul.

Energieffektiv dammsugare med god rengöringsförmåga

On Vacuum Cleaner 10 är en dammsugare med en energieffektiv motor på 700 W som ger effektiva 140 W sugeffekt för ett perfekt städresultat. För att använda lämplig sugeffekt beroende på det underlag som du dammsuger, ändrar du enkelt på reglaget som finns på dammsugaren. Dessutom är dammsugaren utrustad med ett manuellt utsug vid handtaget som gör att du enkelt kan justera sugeffekten.

HEPA 12-filter

HEPA-filter ser till att dammet stannar där det faktiskt ska vara - inne i dammsugaren. Innan luften släpps ut igen passerar den genom HEPA 12-filtret som renar luften upp till 99,5% (MPPS). HEPA 12-filtret garanterar att dammsugarens utblåsningsluft är ren, vilket gör den idealisk för astmatiker och allergiker. Genom att dammsugaren fångar in mikropartiklar i form av damm och allergiframkallande ämnen blir luften du andas ren och hälsosam!

Stora gummihjul

De stora hjulen bak gör det stabilt och enkelt att ta sig över trösklar och andra hinder.

Arbetsradie och dammpåse

Dammsugaren har en arbetsradie på 7 meter så att du inte behöver byta vägguttag så ofta. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning och indikator för full dammpåse.

Egenskaper för On Vacuum Cleaner 10 dammsugare

 • 700 W motoreffekt
 • 140 W sugeffekt
 • Stora gummihjul
 • 5 m sladdlängd
 • 7 m arbetsradie
 • 1,5 liter påsvolym
 • 345 x 262 x 215 mm
 • 4,6 kg
On Dammsugare 10
Andersson Brödrost med centrering av brödet

199:-

Andersson TST 2.4

Brödrost med plats för två skivor och centreringsfunktion av brödet för att få en jämn rostningsgrad på hela brödskivan. Med Andersson TST 2.4 får du alltid perfekt rostade mackor till frukosten, redo att bre på marmelad och en skiva med ost.

Med design i rostfritt stål passar TST 2.4 in i alla hem. Brödrosten har en gedigen konstruktion och ger en känsla av lyx.

Defrost-funktion

Vill du inte rosta brödet så har TST 2.4 en en upptiningsfunktion som tinar brödet på nolltid.

Smulbricka

Brödrosten har en smulbricka så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch. Dra ut smulbrickan och töm den samt skölj av den så håller det sig rent länge.

Justerbar rostningsgrad

Rostningsgraden är justerbar så att du alltid får den rostgrad du själv vill ha på ditt bröd. Knappar finns för Defrost, Stop och bullvärmning.

Andersson Stilren mikrovågsugn i rostfritt stål

799:-

Andersson MEO 2.1 är en mikrovågsugn i rostfritt stål med fem olika effektlägen. Tack vare sina mått på 440 x 355 x 258 mm och eleganta design passar den perfekt i de flesta moderna kök. Inställningarna justeras enkelt med vred på mikrovågsugnens panel.

5 effektlägen

Mikrovågsugnen är utrustad med fem olika effektlägen och automatiskt roterande tallrik för jämn uppvärmning. Välj mellan låg, medellåg, medel, medelhög och hög effekt utifrån dina behov - allt från att tina glass till att värma matlådan. 

P290 Flytta-Hemifrån-paket 2.0 När det är dags att lämna hemmets trygga vrå och flytta till eget, så har vi satt ihop ett perfekt Flytta-hemifrån-paket med kökets allra viktigaste basprylar - i enhetlig rostfri design; mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare samt en dammsugare i med påslös design. Brödrost 1995 SEK 1995 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Brödrost