Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bänkdiskmaskin med LED-display med många funktioner

Andersson Bänkdiskmaskin DHW 2.0 Silver

  Art.nr: 1002795
 • LED Display
 • Mycket låg vattenförbrukning
 • Energiklasss: A+
 • Låg ljudnivå, 1,5 m strömkabel
 • 25 cm max tallrikshöjd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson DHW 2.0 är en mycket energisnål bänkdiskmaskin med energiklass A+. Den diskar väldigt tyst med en högsta ljudnivå på bara 47 dB.  Med sin LED-display kan man enkelt välja program och se hur lång tid det är kvar. 

Fördröjd Start

Dessutom funktion för fördröjd start, man kan välja mellan 1-24 timmar fördröjd start. Perfekt att programmera den att vara klar lagom till man kommer hem från jobbet eller skolan. 

LED-Display

I LED displayen ser du inte bara information om när den skall starta utan också hur lång tid det är kvar tills den är färdig med din disk. 

Salt och spolglans

För att diskmaskinen ska prestera så bra som möjligt och ditt porslin skall bli så rent och torrt som möjligt så finns det även fack för salt och spolglans. Saltet har man i maskinen för att det inte skall bli stopp i maskinen. 

Vatten innehåller kalk och magnesium som kan lämna avlagringar vilket till slut kan göra att det blir stop i rören om man inte har salt i sin diskmaskin. Spolglans använder man för att disken skall bli skinande ren, den ser till att porslinet och glasen behåller sin lyster.

Dessutom rinner vattnet av glasen och tallrikarna bättre när du använder spolglans så vilket gör att disken är torrare när maskinen är färdig.

Det rätta programmet för din disk varje gång

Exakt rätt program för dina tallrikar, beroende på vilken kombination du önskar. Välj från 7 olika program. 

Bättre för miljön, snällare mot plånboken

Minska ditt hushålls påverkan på miljön och sänk dina kostnader på samma gång. Den här diskmaskinen med energiklass A+ är sparsam med el och vatten, vilket gör den mycket energieffektiv.

Förslag på hur diskmaskinen kan lastas

Titta även på

(44 st)
 • LED Display
 • Mycket låg vattenförbrukning
 • Energiklasss: A+

2 390:-

Titta även på

(44 st)
 • LED Display
 • Mycket låg vattenförbrukning
 • Energiklasss: A+

2 390:-

1002795 Andersson Andersson Bänkdiskmaskin DHW 2.0 Silver WQP6-3602I Andersson DHW 2.0 är en mycket energisnål bänkdiskmaskin med energiklass A+. Den diskar väldigt tyst med en högsta ljudnivå på bara 47 dB.  Med sin LED-display kan man enkelt välja program och se hur lång tid det är kvar.  Fördröjd Start Dessutom funktion för fördröjd start, man kan välja mellan 1-24 timmar fördröjd start. Perfekt att programmera den att vara klar lagom till man kommer hem från jobbet eller skolan.  LED-Display I LED displayen ser du inte bara information om när den skall starta utan också hur lång tid det är kvar tills den är färdig med din disk.  Salt och spolglans För att diskmaskinen ska prestera så bra som möjligt och ditt porslin skall bli så rent och torrt som möjligt så finns det även fack för salt och spolglans. Saltet har man i maskinen för att det inte skall bli stopp i maskinen.  Vatten innehåller kalk och magnesium som kan lämna avlagringar vilket till slut kan göra att det blir stop i rören om man inte har salt i sin diskmaskin. Spolglans använder man för att disken skall bli skinande ren, den ser till att porslinet och glasen behåller sin lyster. Dessutom rinner vattnet av glasen och tallrikarna bättre när du använder spolglans så vilket gör att disken är torrare när maskinen är färdig. Det rätta programmet för din disk varje gång Exakt rätt program för dina tallrikar, beroende på vilken kombination du önskar. Välj från 7 olika program.  Bättre för miljön, snällare mot plånboken Minska ditt hushålls påverkan på miljön och sänk dina kostnader på samma gång. Den här diskmaskinen med energiklass A+ är sparsam med el och vatten, vilket gör den mycket energieffektiv. Diskmaskin 4,2 44 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Diskmaskin