Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vit bänkdiskmaskin med LED-display och låg ljudnivå

Candy CDCP 6/E White

  Art.nr: 224922
  • 6 Kuvert
  • 6 diskprogram
  • LED Display
  • Låg ljudnivå

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten och smidigt Bänkdisk från välkända Candy, platsar de flesta hem tack vare att den inte kräver så mycket plats.

6 Kuvert

6 kuverts kapacitet i kombination med 6 olika diskprogram löser den din disk som en dans.

Fördröjd Start

Dessutom funktion för fördröjd start, perfekt att programmera den att vara klar lagom till man kommer hem från jobbet eller skolan. 

LED-Display

I LED displayen ser du inte bara information om när den skall starta utan också hur lång tid det är kvar tills den är färdig med din disk. 

Salt och spolglans

För att diskmaskinen ska prestera så bra som möjligt och ditt porslin skall bli så rent och torrt som möjligt så finns det även fack för salt och spolglans. Saltet har man i maskinen för att det inte skall bli stopp i maskinen. 

Vatten innehåller kalk och magnesium som kan lämna avlagringar vilket till slut kan göra att det blir stop i rören om man inte har salt i sin diskmaskin. Spolglans använder man för att disken skall bli skinande ren, den ser till att porslinet och glasen behåller sin lyster.

Dessutom rinner vattnet av glasen och tallrikarna bättre när du använder spolglans så vilket gör att disken är torrare när maskinen är färdig.

Storlek

Höjd: 44 cm
Bredd: 55 cm
Djup: 50 cm
Vikt: 24 kg

224922 224922 Candy Candy CDCP 6/E White 32000949 Liten och smidigt Bänkdisk från välkända Candy, platsar de flesta hem tack vare att den inte kräver så mycket plats. 6 Kuvert 6 kuverts kapacitet i kombination med 6 olika diskprogram löser den din disk som en dans. Fördröjd Start Dessutom funktion för fördröjd start, perfekt att programmera den att vara klar lagom till man kommer hem från jobbet eller skolan.  LED-Display I LED displayen ser du inte bara information om när den skall starta utan också hur lång tid det är kvar tills den är färdig med din disk.  Salt och spolglans För att diskmaskinen ska prestera så bra som möjligt och ditt porslin skall bli så rent och torrt som möjligt så finns det även fack för salt och spolglans. Saltet har man i maskinen för att det inte skall bli stopp i maskinen.  Vatten innehåller kalk och magnesium som kan lämna avlagringar vilket till slut kan göra att det blir stop i rören om man inte har salt i sin diskmaskin. Spolglans använder man för att disken skall bli skinande ren, den ser till att porslinet och glasen behåller sin lyster. Dessutom rinner vattnet av glasen och tallrikarna bättre när du använder spolglans så vilket gör att disken är torrare när maskinen är färdig. Storlek Höjd: 44 cmBredd: 55 cmDjup: 50 cmVikt: 24 kg Diskmaskin 3,5 8 1890 SEK 1890 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Diskmaskin