Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Fritera din mat med snabbcirkulerande varmluft

Andersson Varmluftsfritös AFR 2.1

  Art.nr: 1006356
 • Ett hälsosamt sätt att fritera
 • 4,5 liters kapacitet
 • Timer-funktion
 • Kräver ingen eller väldigt lite olja
 • 1500 W effekt
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson AFR 2.1 Airfryer är en fritös som är banbrytande när det gäller friterad mat. Tänk dig själv att kunna avnjuta friterad mat utan att behöva tänka på alla kalorier det medför. Istället inse att det går faktiskt att äta god mat som samtidigt är nyttigt på ett helt annat plan.

Ett nytt, hälsosammare sätt att laga mat

Det är egentligen väldigt enkelt. Andersson AFR 2.1 är som en liten 4,5-liters varmluftsugn med snabbcirkulerande luft. Här kan du får pommes frites och potatisklyftor med det perfekta krispet som annars är så svårt att lyckas med.. 

Justerbar timer och temperatur

Det bor en liten mästerkock i oss alla och det är perfektion vi vill ha. Denna luftfritös gör det enkelt att lyckas med frasiga gyllenbruna pommes, mellanmål, kyckling, kött och annat, allt förberett vid rätt tidpunkt och med rätt temperatur för bästa resultat. På internet hittar man massor av varmluftsrecept.

Lätt att rengöra och underhålla

Det du vill tillaga lägger du i den non-stickbehandlade korgen som har 4,5 liters kapacitet. När du är klar lyfter du ut den, tömmer och torkar av med hushållspapper. Färdigt.

Mängder med recept och tips

Även om denna produkt är ganska ny, så finns mängder av tips och recept på varmluftsberedning. Olika källor varierar något men man får prova sig fram till det resultat man själv har som referens. Det finns mängder av tips på nätet om man söker efter recept med varmluftsugn.

Egenskaper för Andersson AFR 2.1 Airfryer fritös

 • 1500 W effekt
 • Volym: 4,5 liter
 • Touchpanel
 • Korg med non-stick-behandling
 • 60-minuters timer med automatisk avstängning
 • 1-5 minuters uppvärmningstid
 • 80 - 200°C temperatur
 • Längd, strömkabel: 120 cm
 • Storlek: 35,8 x 33,5 x 35,4 cm
 • Vikt: 4,4 kg
 • Medföljer: Fritös och bruksanvisning
Andersson Airfryer AFR 2.1
1006356 1006356 Andersson Andersson Varmluftsfritös AFR 2.1 EK2819 Andersson AFR 2.1 Airfryer är en fritös som är banbrytande när det gäller friterad mat. Tänk dig själv att kunna avnjuta friterad mat utan att behöva tänka på alla kalorier det medför. Istället inse att det går faktiskt att äta god mat som samtidigt är nyttigt på ett helt annat plan. Ett nytt, hälsosammare sätt att laga mat Det är egentligen väldigt enkelt. Andersson AFR 2.1 är som en liten 4,5-liters varmluftsugn med snabbcirkulerande luft. Här kan du får pommes frites och potatisklyftor med det perfekta krispet som annars är så svårt att lyckas med..  Justerbar timer och temperatur Det bor en liten mästerkock i oss alla och det är perfektion vi vill ha. Denna luftfritös gör det enkelt att lyckas med frasiga gyllenbruna pommes, mellanmål, kyckling, kött och annat, allt förberett vid rätt tidpunkt och med rätt temperatur för bästa resultat. På internet hittar man massor av varmluftsrecept. Lätt att rengöra och underhålla Det du vill tillaga lägger du i den non-stickbehandlade korgen som har 4,5 liters kapacitet. När du är klar lyfter du ut den, tömmer och torkar av med hushållspapper. Färdigt. Mängder med recept och tips Även om denna produkt är ganska ny, så finns mängder av tips och recept på varmluftsberedning. Olika källor varierar något men man får prova sig fram till det resultat man själv har som referens. Det finns mängder av tips på nätet om man söker efter recept med varmluftsugn. Egenskaper för Andersson AFR 2.1 Airfryer fritös 1500 W effektVolym: 4,5 literTouchpanelKorg med non-stick-behandling60-minuters timer med automatisk avstängning1-5 minuters uppvärmningstid80 - 200°C temperaturLängd, strömkabel: 120 cmStorlek: 35,8 x 33,5 x 35,4 cmVikt: 4,4 kgMedföljer: Fritös och bruksanvisning Fritös 4,6 72 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Fritös