Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Varmluftsfritös för ett nyttigare sätt att fritera mat

OBH Nordica Actifry Genius 1,2 kg

  Art.nr: 1003543
  • Hela 1,2 kg kapacitet
  • Varmluft och Dual Motion-teknik
  • Timerfunktion upp till 60 minuter
  • Receptbok medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Andra alternativ för dig

Stekpannor och grytor

(0 st)
  • Producerad i rostfritt stål av högsta kvalitet
  • Effektiv släpp-lättbeläggning
  • Nitat handtag och ergonomiskt silikon-grepp

399:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH - 100 dagar öppet köp

Prova i 100 dagar

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Ger dig möjlighet att prova produkten hemma i 100 dagar och skicka tillbaka den om den inte uppfyller dina förväntningar.
Läs villkoren här >>

OBH - 100 dagar öppet köp

Prova i 100 dagar

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Ger dig möjlighet att prova produkten hemma i 100 dagar och skicka tillbaka den om den inte uppfyller dina förväntningar.
Läs villkoren här >>

OBH Nordica Actifry Genius 1,2 kg är en fritös som tillagar maten med endast en sked olja genom cirkulerande varmluft och automatisk omrörning. Actifry Genius är superenkel att använda. Bara lägg maten i non-stick-skålen och välj rätt program på den digitala displayen.  Och du behöver inte stressa när maten är klar. Den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras.

Med nio intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter med mera.

Ett hälsosamt sätt att steka och fritera

En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens. Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har OBH Nordica tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker.

Endast 3 % fett

Med Actifry Original Snacking kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Tillaga till exempel 1000g färska pommes frites med endast 1 matsked olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas.

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända OBH Nordica-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.

1003543 OBH Nordica OBH Nordica Actifry Genius 1,2 kg AG7600S0 OBH Nordica Actifry Genius 1,2 kg är en fritös som tillagar maten med endast en sked olja genom cirkulerande varmluft och automatisk omrörning. Actifry Genius är superenkel att använda. Bara lägg maten i non-stick-skålen och välj rätt program på den digitala displayen.  Och du behöver inte stressa när maten är klar. Den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras. Med nio intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter med mera. Ett hälsosamt sätt att steka och fritera En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens. Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har OBH Nordica tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker. Endast 3 % fett Med Actifry Original Snacking kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Tillaga till exempel 1000g färska pommes frites med endast 1 matsked olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas. Patenterat varmlufts- och omrörningssystem Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända OBH Nordica-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd. Fritös 4,2 25 1749 SEK 1749 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Fritös