OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg - Varmluftsfritös för ett nyttigare sätt att fritera mat
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Varmluftsfritös för ett nyttigare sätt att fritera mat

OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg

  Art.nr: 1003542
  • Hela 1,7 kg kapacitet
  • Varmluft och Dual Motion-teknik
  • Timerfunktion upp till 60 minuter
  • Hitta inspiration i Actifry-appen
2 290:-

Delbetala från 230:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Actifry Genius XL 1,7 kg är en fritös som tillagar maten med endast en sked olja genom cirkulerande varmluft och automatisk omrörning. Actifry Genius är superenkel att använda. Bara lägg maten i non-stick-skålen och välj rätt program på den digitala displayen.  Och du behöver inte stressa när maten är klar. Den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras. Vill du hitta inspiration för vad du kan tillaga i din nya fritös kan du exempelvis ladda ner appen "Actifry" som finns gratis till både Android samt iOS.

OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg

Med nio intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter med mera.

Ett hälsosamt sätt att steka och fritera

En näringsriktig kost ska givetvis vara varierad och balanserad men det krävs mer än så, eftersom mat är så mycket mer än bara ingredienserna. Tillagningen spelar en viktig roll vid omvandlingen av ingrediensernas näringsmässiga egenskaper, smak och konsistens. Eftersom alla apparater inte heller är likvärdiga har OBH Nordica tagit fram en serie som är särskilt avsedd för tillagning som ger såväl närings- som smakmässigt hög kvalitet: köksutensilier som bevarar näringsämnena i råvarorna och samtidigt förstärker deras inneboende smaker.

Endast 3 % fett

Med Actifry Original Snacking kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen är lämplig för pommes frites, kött, fisk-och grönsaksrätter, nuggets, fruktmix och snacks och till och med desserter som till exempel bär och bananer, och nästan inget fett behövs. Tillaga till exempel 1500g färska pommes frites med endast 1 matsked olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Du kan använda vilken olja du vill, t.ex olivolja eller sojaolja. Actifry kan också användas för att tillaga frysta pommes frites. Eftersom dessa redan är förfriterade behöver ingen olja tillsättas.

OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända OBH Nordica-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.