Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Efter tio års forskning och ett dussintal registrerade patent har den fettsnåla och revolutionerande fritösen ActiFry© erövrat mer än sex miljoner hushåll i hela världen! Nu får du därför en inspirerande receptbok med massor av olika, smakfulla förslag till middagen. Den innehåller recept som är lättförståeliga och gör den vanligtvis feta måltiden till ett mer hälsosamt alternativ utan att tumma på upplevelsen. För ännu mer inspiration har OBH Nordica lagt upp receptvideos på YouTube.

OBH Nordica OBH Nordica Recept actifry Efter tio års forskning och ett dussintal registrerade patent har den fettsnåla och revolutionerande fritösen ActiFry© erövrat mer än sex miljoner hushåll i hela världen! Nu får du därför en inspirerande receptbok med massor av olika, smakfulla förslag till middagen. Den innehåller recept som är lättförståeliga och gör den vanligtvis feta måltiden till ett mer hälsosamt alternativ utan att tumma på upplevelsen. För ännu mer inspiration har OBH Nordica lagt upp receptvideos på YouTube. Fritös 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Fritös