Philips Airfryer XXL HD9867/90 - Philips Premium Airfryer med Smart Sensing-teknik
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Philips Premium Airfryer med Smart Sensing-teknik

Philips Airfryer XXL HD9867/90

  Art.nr: 1014009
  • Kapacitet upp till 1,4 kg
  • Fettborttagningsteknik
  • 7 gånger snabbare luftflöde
  • Fritera, grädda, grilla, rosta eller värm din mat
  • Praktiskt varmhållningsläge
3 790:-

Delbetala från 355:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Philips Airfryer XXL HD9867/90
Produkt du tittar på: Philips Premium Airfryer med Smart Sensing-teknik
Philips Airfryer XXL HD9867/90

3 790:-

Philips Airfryer XXL Grill-tillbehör

499:-

Philips Airfryer XXL Pizzainsats

599:-


  • Pris: 4 987:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

100 % rekommenderar

En Airfryer som både kan tänka och laga din mat. Nya Philips Airfryer XXL HD9867 kan med sin Smart Sensing-teknik automatiskt anpassa tid och temperatur under tillagningen av din mat för att ge dig perfekt tillagade maträtter. Välj mellan att fritera, grädda, grilla, rosta eller värma upp dina skapelser i köket. Inspireras av hundratals recept i appen eller den medföljande receptboken. Möjligheterna är oändliga. Med sin premiumdesign i svart och koppar blir Philips Airfryer HD9867 med XXL-kapacitet en snygg inredningsdetalj i ditt kök.

Philips Premium Airfryer med Smart Sensing-teknik

Ny smart teknik

Den nya generationen Philips Airfryer tänker åt dig. Få perfekt resultat i två enkla steg. Välj en typ av livsmedel och tryck på knappen för att tillaga. Smart Sensing-tekniken justerar automatiskt tid och temperatur för perfekt resultat utan ansträngning. Varje gång!

Nu 7 gånger snabbare luftflöde

Njut av nyttigare friterad mat som är krispig på utsidan och mör på insidan med upp till 90 % mindre fett. Philips Airfryer XXL använder varmluft (i stället för olja) för att fritera maten med lite eller ingen tillsatt olja. Philips Rapid Air skapar 7 gånger snabbare luftflöde så att du får krispigare resultat* och fantastisk smak.

*Philips Rapid Air-teknik ökar luftflödeshastigheten i korgen 7 gånger, jämfört med luftflödeshastigheten i en Philips Viva Airfryer med platt botten.

Philips Airfryer XXL HD9867/90

Laga på ditt sätt

Du kan laga hundratals rätter i din Airfryer XXL. Fritera, grädda, grilla, rosta eller till och med värm upp maten. Varje tugga är fantastiskt utsökt tack vare Philips luftflöde och sjöstjärnedesign. Det gör att maten tillagas jämnt från alla sidor för perfekt resultat varje gång.

Smarta kock-program

Philips professionella kockar har utformat Smart kock-programmen för att tänka och laga mat åt dig. Färska eller frysta pommes frites, kycklingklubbor eller en hel kyckling och till och med en hel fisk – med en enkel knapptryckning tänker och lagar Airfryer XXL maten åt dig.

Ät nyttigare med fettborttagningsteknik

Nu kan du äta nyttigare rätter och ta bort överflödigt fett från mat. Philips XXL är den enda Airfryern med fettborttagningsteknik som separerar och fångar upp överflödigt fett. Njut av smaken av helstekt kyckling med krispigt skinn, mört kött och upp till 50 % mindre mättat fett.

Philips Airfryer XXL HD9867/90 med många recept

Inspireras av hundratals recept

Du kan inspireras till att bli en Airfryer-mästerkock. Ditt köp av en ny Philips Airfryer XXL ger dig exklusiv tillgång till Philips NutriU-app. Sök bland hundratals utsökta recept. Och testa ännu fler välsmakande rätter med en kostnadsfri Philips Airfryer-receptbok.

Spara din favoritinställningar

Du kan spara din favoriträtt så tillagas den precis som du vill, varje gång. Och dessutom med bara en knapptryckning. Favoritläget tillagar din måltid smidigt vid perfekt temperatur och tid. Oavsett om det är en utsökt varm frukost eller familjens favoritrecept – det blir perfekt varje gång.

XXL-kapacitet

Ja, du kan laga stora måltider till hela familjen i nya Airfryer XXL. Dess kapacitet gör det enkelt att tillaga en utsökt måltid för många personer. Du kan laga en hel kyckling och ända upp till 1,4 kg pommes frites till en hungrig familj eller hungriga vänner. Tillaga upp till sex portioner med den stora korgen som har en kapacitet på 7,3 l.

Philips Airfryer XXL HD9867/90 rengörs enkelt

Smidig rengöring

Rengöringen går snabbt och enkelt tack vare Airfryer QuickClean-korgen med löstagbart non-stick-nät. Alla löstagbara delar kan diskas i diskmaskin för smidig rengöring.

1,5 x snabbare än ugnen

Det går snabbare och smidigare än någonsin att laga mat med Philips Airfryer. Tack vare Philips snabba uppvärmning och Rapid Air-teknik tillagas din mat 1,5 gånger snabbare än i en ugn*. Och det bästa av allt är att du inte behöver förvärma din Airfryer. Slå bara på den och börja laga mat.

*Jämfört med pommes frites och kycklingklubbor i en vanlig ugn

Ät alltid varm mat

Med Philips praktiska varmhållningsläge kan du äta din måltid när du är redo. Den håller maten varm vid en perfekt temperatur i upp till 30 minuter.