Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Philips Airfryer med Twin TurboStar-teknik

Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10

  Art.nr: 1003756
 • Stek, grilla och rosta dina favoriträtter
 • Fritera, rosta och grilla på ett fettsnålt sätt
 • Kapacitet upp till 0,8 kg
 • Digital skärm med förvalda program
 • Tillgång till massor av recept via app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 använder varmluft för att fritera, rosta och grilla dina favoriträtter på ett lätt och mer fettsnålt sätt. Den nya Twin TurboStar-tekniken hjälper till att reducera fett genom att frigöra den och leda fettet ned till fettreduceraren. Nu får du frasig friterad, grillad och rostad mat på ett lätt sätt!

Philips Airfryers - Stolt huvudsponsor av Mästerkocken
 • Twin TurboStar-teknik reducerar mättade fetter
 • Fritera med lite eller ingen tillsatt olja
 • Fyra förinställda matlagningsprogram
 • App och recepthäfte med inspirerande recept
 • Vred och digital skärm för temperatur- och tidsinställning
 • Varmhållningsläge håller maten varm fram tills servering
 • Stek, baka, grilla och rosta din favoritmat hemma
 • Kompakt storlek, stor kapacitet
 • Universellt EasyClick-handtag – byt enkelt ut tillbehör
 • Alla löstagbara delar kan diskas i diskmaskin

Det här är Airfryer

Airfryer är revolutionerande när det gäller att laga fettsnål, hälsosam mat samtidigt som man får behålla den krispiga yta som friterad mat ger. Man använder lite till ingen tillsatt olja och man kan äta utsökt mat på ett nyttigare sätt.

Twin TurboStar-teknik

Tekniken förfinas hela tiden och med Twin TurboStar-teknik med 1500 W effekt så smälter överflödigt fett i en tornado av varmluft och ger en delikat yta. Extraherat fett samlas längst ned i Airfryer för enkel borttagning. Under tillagningen slipper du lukten av stekt olja som ofta uppkommer med en vanlig fritös medan du kan njuta av ett krispigt resultat, tillagat på ett smalare och hälsosammare sätt.

Vred och digital skärm med förvalda program

Använd QuickControl-vredet för att ställa in rätt temperatur, och för tidsinställningar. Vrid på vredet för att ställa in, klicka på det för att avsluta. Vrid på det igen för att ställa in tiden ? klicka sedan för att börja laga till maten.

Hitta ditt favoritrecept i Airfryer-appen

Gör allt från Fish n´Chips till blåbärspaj eller rågbullar. I appen hittar du en mängd inspirerande recept. Airfryer kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan grilla, baka och även rosta maten.

Airfryer på App Store
Airfryer på Google Play

Titta även på

(92 st)
 • Stek, grilla och rosta dina favoriträtter
 • 3:e gen Twin TurboStar-teknik
 • Kapacitet upp till 1,4 kg

2 690:-

Titta även på

(92 st)
 • Stek, grilla och rosta dina favoriträtter
 • 3:e gen Twin TurboStar-teknik
 • Kapacitet upp till 1,4 kg

2 690:-

1003756 Philips Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 HD9741/10 Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 använder varmluft för att fritera, rosta och grilla dina favoriträtter på ett lätt och mer fettsnålt sätt. Den nya Twin TurboStar-tekniken hjälper till att reducera fett genom att frigöra den och leda fettet ned till fettreduceraren. Nu får du frasig friterad, grillad och rostad mat på ett lätt sätt! Twin TurboStar-teknik reducerar mättade fetterFritera med lite eller ingen tillsatt oljaFyra förinställda matlagningsprogramApp och recepthäfte med inspirerande receptVred och digital skärm för temperatur- och tidsinställningVarmhållningsläge håller maten varm fram tills serveringStek, baka, grilla och rosta din favoritmat hemmaKompakt storlek, stor kapacitetUniversellt EasyClick-handtag – byt enkelt ut tillbehörAlla löstagbara delar kan diskas i diskmaskin Det här är Airfryer Airfryer är revolutionerande när det gäller att laga fettsnål, hälsosam mat samtidigt som man får behålla den krispiga yta som friterad mat ger. Man använder lite till ingen tillsatt olja och man kan äta utsökt mat på ett nyttigare sätt. Twin TurboStar-teknik Tekniken förfinas hela tiden och med Twin TurboStar-teknik med 1500 W effekt så smälter överflödigt fett i en tornado av varmluft och ger en delikat yta. Extraherat fett samlas längst ned i Airfryer för enkel borttagning. Under tillagningen slipper du lukten av stekt olja som ofta uppkommer med en vanlig fritös medan du kan njuta av ett krispigt resultat, tillagat på ett smalare och hälsosammare sätt. Vred och digital skärm med förvalda program Använd QuickControl-vredet för att ställa in rätt temperatur, och för tidsinställningar. Vrid på vredet för att ställa in, klicka på det för att avsluta. Vrid på det igen för att ställa in tiden ? klicka sedan för att börja laga till maten. Hitta ditt favoritrecept i Airfryer-appen Gör allt från Fish n´Chips till blåbärspaj eller rågbullar. I appen hittar du en mängd inspirerande recept. Airfryer kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan grilla, baka och även rosta maten. Fritös 4,4 53 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Fritös