Fritera snabbt och nyttigt med Airfryer

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

  Art.nr: 1003757
 • Stek, grilla och rosta dina favoriträtter
 • 3:e gen Twin TurboStar-teknik
 • Kapacitet upp till 1,4 kg
 • Digital skärm med förvalda program
 • Tillgång till massor av recept via app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 klarar hela 1,4 kg pommes eller en hel kyckling. Den passar därför ypperligt för dig som inte vill begränsas av utrymme. Nu får du frasig friterad, grillad och rostad mat på ett lätt sätt!

Philips Airfryers - Stolt huvudsponsor av Mästerkocken
 • Tar bort upp till dubbelt så mycket fett än tidigare
 • Twin TurboStar-teknik tar bort fett från maten
 • En hel kyckling eller 1,4 kg pommes frites ryms
 • Fritera, baka, grilla och rosta
 • Digital skärm med fem förinställda matlagningsprogram
 • Varmhållningsläge för flexibel serveringstid
 • Lättrengjord korg med non-stick-nät blir ren på 90 sek
 • Airfryer XXL-recept medföljer

Det här är Airfryer

Airfryer är revolutionerande när det gäller att laga fettsnål, hälsosam mat samtidigt som man får behålla den krispiga yta som friterad mat ger. Man använder lite till ingen tillsatt olja och man kan äta utsökt mat på ett nyttigare sätt.

3:e generationens Twin TurboStar-teknik

Tekniken förfinas hela tiden och nu med Philips 3:e generations Twin TurboStar-teknik med 2225 W effekt så smälter överflödigt fett i en tornado av varmluft och ger en delikat yta. Extraherat fett samlas längst ned i Airfryer XXL för enkel borttagning. Under tillagningen slipper du lukten av stekt olja som ofta uppkommer med en vanlig fritös medan du kan njuta av ett krispigt resultat, tillagat på ett smalare och hälsosammare sätt.

Måltid för hela familjen

Airfryer XXL har störst kapacitet i hela Airfryer-familjen. Den har utrymme för 1,4 kg pommes, till och med en hel kyckling! Tillräckligt för en familj på upp till 6 personer.

Steka, grilla, rosta dina favoriträtter

Airfryer XXL kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan grilla, baka och även rosta maten. Philips Airfryer-app är full av tips och recept som är lätta att följa.

Digital skärm med förvalda program

Med den digitala skärmen kan du kontrollera tiden och temperaturen vid tillagningen, enklare och mer exakt. Vi har också skapat förinställda matlagningsprogram som hjälper dig få ett bättre resultat när du tillagar frysta pommes frites, kött, fisk och kycklingklubbor

Hitta ditt favoritrecept i Airfryer-appen

Gör allt från Fish n´Chips till blåbärspaj eller rågbullar. I appen hittar du en mängd inspirerande recept. 

Airfryer på App Store
Airfryer på Google Play

Titta även på

(0 st)
 • Kapacitet upp till 1,4 kg
 • Fettborttagningsteknik
 • 7 gånger snabbare luftflöde

3 790:-

Titta även på

(0 st)
 • Kapacitet upp till 1,4 kg
 • Fettborttagningsteknik
 • 7 gånger snabbare luftflöde

3 790:-

1003757 Philips Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 HD9650/90 Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 klarar hela 1,4 kg pommes eller en hel kyckling. Den passar därför ypperligt för dig som inte vill begränsas av utrymme. Nu får du frasig friterad, grillad och rostad mat på ett lätt sätt! Tar bort upp till dubbelt så mycket fett än tidigareTwin TurboStar-teknik tar bort fett från matenEn hel kyckling eller 1,4 kg pommes frites rymsFritera, baka, grilla och rostaDigital skärm med fem förinställda matlagningsprogramVarmhållningsläge för flexibel serveringstidLättrengjord korg med non-stick-nät blir ren på 90 sekAirfryer XXL-recept medföljer *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Det här är Airfryer Airfryer är revolutionerande när det gäller att laga fettsnål, hälsosam mat samtidigt som man får behålla den krispiga yta som friterad mat ger. Man använder lite till ingen tillsatt olja och man kan äta utsökt mat på ett nyttigare sätt. 3:e generationens Twin TurboStar-teknik Tekniken förfinas hela tiden och nu med Philips 3:e generations Twin TurboStar-teknik med 2225 W effekt så smälter överflödigt fett i en tornado av varmluft och ger en delikat yta. Extraherat fett samlas längst ned i Airfryer XXL för enkel borttagning. Under tillagningen slipper du lukten av stekt olja som ofta uppkommer med en vanlig fritös medan du kan njuta av ett krispigt resultat, tillagat på ett smalare och hälsosammare sätt. Måltid för hela familjen Airfryer XXL har störst kapacitet i hela Airfryer-familjen. Den har utrymme för 1,4 kg pommes, till och med en hel kyckling! Tillräckligt för en familj på upp till 6 personer. Steka, grilla, rosta dina favoriträtter Airfryer XXL kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan grilla, baka och även rosta maten. Philips Airfryer-app är full av tips och recept som är lätta att följa. Digital skärm med förvalda program Med den digitala skärmen kan du kontrollera tiden och temperaturen vid tillagningen, enklare och mer exakt. Vi har också skapat förinställda matlagningsprogram som hjälper dig få ett bättre resultat när du tillagar frysta pommes frites, kött, fisk och kycklingklubbor Hitta ditt favoritrecept i Airfryer-appen Gör allt från Fish n´Chips till blåbärspaj eller rågbullar. I appen hittar du en mängd inspirerande recept.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Fritös 4,7 116 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Fritös