Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fritera dina favoriträtter på ett mer hälsosamt sätt

Philips HD9250/50

  Art.nr: 1007704
  • Grilla, stek, rosta och baka
  • Kräver lite eller ingen olja alls
  • Kapacitet upp till 0,8 kg
  • Förinställd tid och temperatur
  • För upp till 3 personer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Daily Collection Airfryer HD9250/50 är en fritös som ger dig möjligheten att tillaga dina favoriträtter på ett mer hälsosamt sätt med antingen lite eller ingen olja alls. Dess Rapid Air-teknik gör att du inte behöver tillsätta mycket fett när du lagar mat, snabbcirkulerande luft gör att maten får en krispig yta och en saftig insida. Du får hela 90 % mindre fett med Philips Airfryer jämfört med pommes frites som tillagats i en vanlig fritös. Modellen är anpassad för upp till 3 personer och kommer dessutom med ett grillställ, vilket gör att du kan laga mer mat samtidigt. 

Grilla, stek, rosta och baka

Den här luftfritösen kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan även kan grilla, baka och rosta maten. Använd Philips Airfryer app för att ta del av recept och inspiration. Upptäck alla möjligheter med Philips Airfryer.

Rapid Air-teknik

Den unika Rapid Air-teknologin i Philips Airfryer  gör att du kan laga rätter som lammracks, friterade kycklingklubbor eller lyxiga pommes frites med lite eller ingen olja. Den heta, snabbcirkulerande luften gör att maten får en krispig yta.

Förinställd tid och temperatur

Med den integrerade timern kan du få förinställd tid och temperatur på upp till 30 minuter och upp till 200 grader. Den automatiska avstängnings-funktionen har en ljudsignal som låter dig veta när maten är klar.

Laga mat snabbt med unik design

Laga god mat snabbt med en unik sjöstjärneformade botten som gör det möjligt för luften att cirkulera i extremt hög hastighet. Det är det snabba luftflödet i kombination med hettan som möjliggör det fantastiska resultatet.

Diskmaskinssäkra delar

Den löstagbara, teflonbehandlade lådan och matkorgen är diskmaskinssäkra och kan enkelt rengöras. Dessutom besparar Rapid Air-tekniken dig och hemmet lukten av stekt olja jämfört med en vanlig fritös.

1007704 1007704 Philips Philips HD9250/50 HD9250/50 Philips Daily Collection Airfryer HD9250/50 är en fritös som ger dig möjligheten att tillaga dina favoriträtter på ett mer hälsosamt sätt med antingen lite eller ingen olja alls. Dess Rapid Air-teknik gör att du inte behöver tillsätta mycket fett när du lagar mat, snabbcirkulerande luft gör att maten får en krispig yta och en saftig insida. Du får hela 90 % mindre fett med Philips Airfryer jämfört med pommes frites som tillagats i en vanlig fritös. Modellen är anpassad för upp till 3 personer och kommer dessutom med ett grillställ, vilket gör att du kan laga mer mat samtidigt.  Grilla, stek, rosta och baka Den här luftfritösen kan användas till mycket mer än bara fritering - du kan även kan grilla, baka och rosta maten. Använd Philips Airfryer app för att ta del av recept och inspiration. Upptäck alla möjligheter med Philips Airfryer. Rapid Air-teknik Den unika Rapid Air-teknologin i Philips Airfryer  gör att du kan laga rätter som lammracks, friterade kycklingklubbor eller lyxiga pommes frites med lite eller ingen olja. Den heta, snabbcirkulerande luften gör att maten får en krispig yta. Förinställd tid och temperatur Med den integrerade timern kan du få förinställd tid och temperatur på upp till 30 minuter och upp till 200 grader. Den automatiska avstängnings-funktionen har en ljudsignal som låter dig veta när maten är klar. Laga mat snabbt med unik design Laga god mat snabbt med en unik sjöstjärneformade botten som gör det möjligt för luften att cirkulera i extremt hög hastighet. Det är det snabba luftflödet i kombination med hettan som möjliggör det fantastiska resultatet. Diskmaskinssäkra delar Den löstagbara, teflonbehandlade lådan och matkorgen är diskmaskinssäkra och kan enkelt rengöras. Dessutom besparar Rapid Air-tekniken dig och hemmet lukten av stekt olja jämfört med en vanlig fritös. Fritös 4,6 57 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Fritös