Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Actifry 2 in 1 hjälper dig att fixa måltiden

Tefal Actifry 2in1

  Art.nr: 188378
  • Kräver endast 1 msk olja
  • Effekt på 1450 W
  • Varmluftsfläkt
  • Laga en hel måltid samtidigt
  • Timerfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fritösen som tillagar en hel måltid samtidigt! 

Tefal ActiFry 2 in 1 är en effektiv, lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil. Med ActiFry 2 in 1 kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, räkor, kyckling, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Tillaga tex 1,5 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja – fettinnehållet blir då bara 3 %!

Det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry 2 in 1 göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig.

App för iPhone/Android

Till ActiFry kan du gratis ladda ned appen för att få tillgång till recept, guider och även skapa en egen profil där du kan spara favoritrecepten för enkel och snabb tillgång. Öppna dörrar till en hel värld fylld med god mat och enkel tillagning av maten.

Patenterat varmlufts- och omrörningssystem

Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd.

Tefals koncept Nutricious & Delicious

Produkten är utvecklad tillsammans med läkare och forskare och ingår i Tefals koncept Nutricious & Delicious, som även innefattar tryckkokare och ångkokare. Konceptet skapades för att ge människor ett bättre näringsintag och en bättre hälsa.

Lätt att rengöra

Fritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och receptbok med 100 förslag till recept ingår.

Egenskaper

Timerfunktion
Ljudsignal när tillagningen är klar
Kapacitet för upp till 1,5 kg potatis
Varsam omrörning tack vare det inbyggda omrörningsbladet
Varmluftsfläkt och cirkulation av varm luft ger en varsam tillagning av maten
Lätt att rengöra, alla löstagbara delar går att diska i maskin
Effekt på 1450 Watt

188378 188378 Tefal Tefal Actifry 2in1 48011 Fritösen som tillagar en hel måltid samtidigt!  Tefal ActiFry 2 in 1 är en effektiv, lättanvänd fritös för en hälsosammare livsstil. Med ActiFry 2 in 1 kan du smidigt fritera mat på ett hälsosammare sätt. Fritösen tillagar enkelt potatis, grönsaker, räkor, kyckling, fisk- och kötträtter och till och med desserter, och nästan inget fett behövs. Tillaga tex 1,5 kg färska pommes frites med endast 1 msk olja – fettinnehållet blir då bara 3 %! Det enda du behöver göra är att lägga i ingredienserna, ställa in tiden och låta ActiFry 2 in 1 göra resten. Ingen uppvärmningstid behövs, och en ljudsignal talar om när maten är färdig. App för iPhone/Android Till ActiFry kan du gratis ladda ned appen för att få tillgång till recept, guider och även skapa en egen profil där du kan spara favoritrecepten för enkel och snabb tillgång. Öppna dörrar till en hel värld fylld med god mat och enkel tillagning av maten. Patenterat varmlufts- och omrörningssystem Ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem ser till att värmen fördelas jämnt samtidigt som ingredienserna blandas om försiktigt. Den försiktiga omrörningen och den välkända Tefal-beläggningen gör att det bara behövs en liten mängd olja till matlagningen, och den medföljande skeden hjälper till att dosera rätt mängd. Tefals koncept Nutricious & Delicious Produkten är utvecklad tillsammans med läkare och forskare och ingår i Tefals koncept Nutricious & Delicious, som även innefattar tryckkokare och ångkokare. Konceptet skapades för att ge människor ett bättre näringsintag och en bättre hälsa. Lätt att rengöra Fritösen är lätt att göra ren med den välkända Tefal-beläggningen och alla löstagbara delar går att diska i maskin. Maskinen har många användningsområden och receptbok med 100 förslag till recept ingår. Egenskaper Timerfunktion Ljudsignal när tillagningen är klar Kapacitet för upp till 1,5 kg potatis Varsam omrörning tack vare det inbyggda omrörningsbladet Varmluftsfläkt och cirkulation av varm luft ger en varsam tillagning av maten Lätt att rengöra, alla löstagbara delar går att diska i maskin Effekt på 1450 Watt Fritös 4,5 11 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Fritös