Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Glassmaskin med snabb infrysning och kapacitet på 1,2 liter

Andersson ICM 1.1 Green

  Art.nr: 171013
  • Kapacitet: 1,2 liter
  • Lätt att rengöra
  • Snabb infrysning
  • Sladdlängd: 1,6 meter
  • Sorbet & Glass

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson ICM 1.1 Green - Gör din egna sorbet eller glass på 20 minuter

Med en snabb för frysning av skålen på bara 8 timmar gör glassmaskinen Andersson ICM 1.1 att du kan ha 1,2 liter färdig glass eller sorbet till efterrätt. Du kan välja dina egna ingredienser, kanske lite choklad, hallon, jordgubbar eller varför inte mynta? Bara fantasin sätter gränser för vad du smaksätter din glass med.

För enkel rengöring och förvaring av den färdiga glassen har glassmaskinen löstagbart dubbelisolerat kärl. Andersson ICM 1.1 är försedd med gummifötter för en stabil och säker placering så man behöver inte fundera på om den flyttar på sig under tillagningen av din smaskiga glass.

Motorn har både vänster och högerrörelse för bästa resultat och en driftstid på hela 40 minuter vilket gör att man kan göra massa god glass innan den behöver en paus. Glassmaskinen har en kapacitet på 1,2 liter så att du kan göra glass till hela familjen på en gång istället för flera små omgångar.

Med Andersson ICM 1.1 medföljer en receptbok för inspiration till din glass.
 

171013 Andersson Andersson ICM 1.1 Green Andersson ICM 1.1 Green - Gör din egna sorbet eller glass på 20 minuter Med en snabb för frysning av skålen på bara 8 timmar gör glassmaskinen Andersson ICM 1.1 att du kan ha 1,2 liter färdig glass eller sorbet till efterrätt. Du kan välja dina egna ingredienser, kanske lite choklad, hallon, jordgubbar eller varför inte mynta? Bara fantasin sätter gränser för vad du smaksätter din glass med. För enkel rengöring och förvaring av den färdiga glassen har glassmaskinen löstagbart dubbelisolerat kärl. Andersson ICM 1.1 är försedd med gummifötter för en stabil och säker placering så man behöver inte fundera på om den flyttar på sig under tillagningen av din smaskiga glass. Motorn har både vänster och högerrörelse för bästa resultat och en driftstid på hela 40 minuter vilket gör att man kan göra massa god glass innan den behöver en paus. Glassmaskinen har en kapacitet på 1,2 liter så att du kan göra glass till hela familjen på en gång istället för flera små omgångar. Med Andersson ICM 1.1 medföljer en receptbok för inspiration till din glass.   Glassmaskin 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Glassmaskin