Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Glassmaskin för utsökt glass på en timme

Wilfa ICM-C15

  Art.nr: 177760
 • Kraftfull effekt på 150W
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Inbyggd kompressor
 • Enkel att rengöra
 • LCD-display med digital timer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Wilfa Vanilj ICM-C15 är det enklare än någonsin att göra sin egen glass (eller sorbet för den som föredrar det). Häll i ingredienserna, starta maskinen och efter en timme har du hela 1,5 liter hemlagad glass. Med helautomatisk kompressor fryser maskinen själv ingredienserna under omrörning och ingen tidigare frysning är nödvändig. Resultatet? God hemlagad glass på enklast möjliga sätt.

Tack vare att alla delar som kommer i kontakt med glassen är löstagbara är det enkelt att rengöra sin maskin efter användning. Transparent lock med öppning innebär att man enkelt kan tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar.

Design i rostfritt stål och på ovansidan av maskinen sitter en LCD-display med digital timer. I displayen ser man hela tiden hur mycket tid som återstår och i vad maskinen håller på med (omrörning/nedfrysning).

Efter avslutad tillverkning håller maskinen glassen frusen i ytterligare 60 minuter.

Egenskaper för Wilfa Vanilj ICM-C15

 • 150 watt
 • 1,5 l kapacitet
 • Hemlagad glass inom en timme
 • Helautomatisk kompressor, fryser ingredienser allteftersom
 • Design i borstat stål
 • LCD-skärm med digital timer
 • Frysningstemperaturer mellan -18 º till -35 º C.
 • Lösa delar för enkel rengöring
 • Håll-kall-funktion upp till 1 timme
Wilfa tillverkargaranti

Få hela 5 års garanti på alla Wilfa-produkter

På samtliga produkter från Wilfa får du hela 5 års tillverkargaranti. Detta gör ditt val av köksprodukt till ett tryggt köp med hårdvara som är byggd att hålla länge.

Wilfa tillverkargaranti

Få hela 5 års garanti på alla Wilfa-produkter

På samtliga produkter från Wilfa får du hela 5 års tillverkargaranti. Detta gör ditt val av köksprodukt till ett tryggt köp med hårdvara som är byggd att hålla länge.

177760 177760 Wilfa Wilfa ICM-C15 603939 Icm-C15 Med Wilfa Vanilj ICM-C15 är det enklare än någonsin att göra sin egen glass (eller sorbet för den som föredrar det). Häll i ingredienserna, starta maskinen och efter en timme har du hela 1,5 liter hemlagad glass. Med helautomatisk kompressor fryser maskinen själv ingredienserna under omrörning och ingen tidigare frysning är nödvändig. Resultatet? God hemlagad glass på enklast möjliga sätt.Tack vare att alla delar som kommer i kontakt med glassen är löstagbara är det enkelt att rengöra sin maskin efter användning. Transparent lock med öppning innebär att man enkelt kan tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar.Design i rostfritt stål och på ovansidan av maskinen sitter en LCD-display med digital timer. I displayen ser man hela tiden hur mycket tid som återstår och i vad maskinen håller på med (omrörning/nedfrysning).Efter avslutad tillverkning håller maskinen glassen frusen i ytterligare 60 minuter. Egenskaper för Wilfa Vanilj ICM-C15 150 watt1,5 l kapacitetHemlagad glass inom en timmeHelautomatisk kompressor, fryser ingredienser allteftersomDesign i borstat stålLCD-skärm med digital timerFrysningstemperaturer mellan -18 º till -35 º C.Lösa delar för enkel rengöringHåll-kall-funktion upp till 1 timme Glassmaskin 4,4 63 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Glassmaskin