Philips HR1922/20 - Råsaftcentrifug med FiberBoost för mer fruktkött i juicen
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Råsaftcentrifug med FiberBoost för mer fruktkött i juicen

Philips HR1922/20

  Art.nr: 240537
  • QuickClean - Rengör på under minuten
  • Kraftfull motor på 1200 W
  • XXL-inmatningsrör
  • Behållare för överblivet fruktkött
  • Nyttigt och energigivande
1 690:-

Delbetala från 180:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Avance Collection råsaftcentrifug HR1922/20 ger dig goda och nyttiga juicedrinkar på ett ögonblick. När du är klar, rengör du den snabbt och lätt på under minuten.

Innovativ FiberBoost-teknik gör att du enkelt kan väljakonsistens på juicen och med en knapptryckning välja mellan en uppfriskande klar juice till en mer krämig juice med upp till 50 % mer fiber.

FiberBoost - 50 % mer fibrer

Med funktionen FiberBoost kan du välja att göra en juice som innehåller mer fibrer. En knapp på sidan av maskinen reglerar juicens konsistens vilket gör att du kan välja mellan en uppfriskande klar juice eller en mer tjock, krämig juice som har upp till 50 % mer fibrer. Funktionen i råsaftcentrifugen gör det lättare att anpassa juicen till olika familjemedlemmars smak eller behov.

Råsaftcentrifug för nyttiga drinkar

Att få i sig tillräckligt med färsk frukt och grönsaker är viktigt för vår hälsa och välmående. Men det kan vara svårt att få i sig tillräckligt mycket grönsaker i den vanliga kosten. När Philips tog fram Philips Avance Collection Råsaftcentrifug var fokuset på att göra det så enkelt som möjligt att juica. Råsaftcentrifugen har ett stort inmatningsrör som gör att du slipper förskära grönsakerna och tack vare råsaftcentrifugens design och släta ytor rengör du på under minuten. Det enklaste sättet att få färskpressad juice till hela familjen. Mer juice, mindre besvär helt enkelt!

Enkel att rengöra

Funktionen PreClean gör att du enkelt kan snabbrengöra råsaftcentrifugen mellan ingredienser. Det är extra bra om ni är flera som vill juica med olika recept. Du häller bara ett glas vatten ner i tuben och vrider på en knapp. Det bildas då en kraftfull fontän i maskinen, som effektivt sköljer bort oönskade fibrer från inuti locket och gör silen lättare att rengöra.

Överblivet fruktkött hamnar i en behållare

Allt fruktkött samlas i fruktköttsbehållaren till den här juicemaskinen från Philips. Du behöver inte ta bort överblivet fruktkött från andra delar inne i maskinen t.ex. locket.

Droppstopp håller köksbänken ren

Droppstoppet förhindrar att det droppar från kranen precis efter du juicat vilket håller köksbänken ren. Pipen med droppstopp är mycket enkel att rengöra eftersom den är löstagbar och tillverkad av material som kan maskindiskas.

XXL-rör för inmatning av frukt

Du behöver inte dela eller skala frukten eller grönsakerna, till och med hela äpplen går ner i inmatningstuben på råsaftcentrifugen.