Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dubbelkokplatta, perfekt för fritidsboendet

Emerio Hot Plate Double

  Art.nr: 214612
  • Två plattor
  • Diameter: 15,5 cm
  • Diameter: 18,5 cm
  • Effekt: 2500 W
  • Steglös värmereglering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Emerio Hot Plate double

Dubbelkokplatta med en totaleffekt på 2500 watt för snabb uppvärmning och en stabil värmehållning så att du alltid har en jämn värme på det du skall steka eller koka. kokplattan har separat termostat för bägge plattorna så att du kan justera vardera platta till den värme du behöver.

Plattorna har en diameter på 15,5 cm respektive 18,5 cm så att du får plats med stora stekpannor och grytor.

På undersidan är kokplattan försedd med gummifötter vilket gör att den står stabilt på underlaget och inte glider iväg. Signallamporna gör att du enkelt kan se om plattan är avstäng eller påslagen.

Sladdlängd 76 cm

Emerio Emerio Hot Plate Double HP-109090.1 Emerio Hot Plate double Dubbelkokplatta med en totaleffekt på 2500 watt för snabb uppvärmning och en stabil värmehållning så att du alltid har en jämn värme på det du skall steka eller koka. kokplattan har separat termostat för bägge plattorna så att du kan justera vardera platta till den värme du behöver. Plattorna har en diameter på 15,5 cm respektive 18,5 cm så att du får plats med stora stekpannor och grytor. På undersidan är kokplattan försedd med gummifötter vilket gör att den står stabilt på underlaget och inte glider iväg. Signallamporna gör att du enkelt kan se om plattan är avstäng eller påslagen. Sladdlängd 76 cm Kokplatta & Bänkspis 4 5 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Kokplatta & Bänkspis