Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Köksassistent till det mindre kak- och bullbaket

Andersson Köksassistent KNM 1.1

  Art.nr: 1003068
 • 800 W motoreffekt
 • 4,2 l bunke i rostfritt stål
 • 6 hastigheter + pulsfunktion
 • Visp, blandare och degkrok medföljer
 • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vispa ägg och blanda mindre degar till kak- och bullbaket med Andersson KNM 1.1. Denna läckert svarta köksassistent har en motoreffekt på upp till 800 W och en bunke på 4,2 liter som är perfekt för de mindre sysslorna i köket. Sex hastigheter och pulsfunktioner låter dig variera effekten efter behov. KNM 1.1 köksassistent är den perfekta hjälpredan i det lilla köket.

Sex hastigheter och planetarisk rotation 

Motoreffekten i KNM 1.1 är 600-800 W som gör att maskinen klarar degar upp till 0,96 kg beroende på ingrediensernas egenskaper. Omrörningstillbehören rör sig med en planetarisk rotation, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken.
Välj mellan sex olika hastigheter eller Pulsfunktionen med ratten på framsidan av köksassistenten. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.
Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter.

Stänkskydd

Det medföljande stänkskyddet tillåter dig att fylla på ingredienser under blandning utan att det skvätter utanför. Du behöver alltså inte stänga av köksmaskinen för att tillsätta fler ingredienser.

Medföljande tillbehör

Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 4,2 liter. 
Tre olika tillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.
En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera.

Egenskaper för KNM 1.1 köksassistent

 • 800 W effekt
 • 4,2 l bunke i rostfritt stål
 • 6 hastighetslägen + pulsfunktion
 • Automatisk avstängning efter 10 minuter
 • Planetarisk omrörning
 • Sladdlängd: 1 meter
 • Storlek: 375 x 195 x 340 mm
 • Vikt: 6,4 kg
 • I kartongen: Köksassistent, vispskål med stänkskydd, visp, flatblandare, degkrok, manual

Titta även på

(22 st)
 • 1000 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter

1 190:-

Titta även på

(22 st)
 • 1000 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter

1 190:-

1003068 Andersson Andersson Köksassistent KNM 1.1 FM201 Vispa ägg och blanda mindre degar till kak- och bullbaket med Andersson KNM 1.1. Denna läckert svarta köksassistent har en motoreffekt på upp till 800 W och en bunke på 4,2 liter som är perfekt för de mindre sysslorna i köket. Sex hastigheter och pulsfunktioner låter dig variera effekten efter behov. KNM 1.1 köksassistent är den perfekta hjälpredan i det lilla köket. Sex hastigheter och planetarisk rotation  Motoreffekten i KNM 1.1 är 600-800 W som gör att maskinen klarar degar upp till 0,96 kg beroende på ingrediensernas egenskaper. Omrörningstillbehören rör sig med en planetarisk rotation, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken.Välj mellan sex olika hastigheter eller Pulsfunktionen med ratten på framsidan av köksassistenten. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter. Stänkskydd Det medföljande stänkskyddet tillåter dig att fylla på ingredienser under blandning utan att det skvätter utanför. Du behöver alltså inte stänga av köksmaskinen för att tillsätta fler ingredienser. Medföljande tillbehör Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 4,2 liter. Tre olika tillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Egenskaper för KNM 1.1 köksassistent 800 W effekt4,2 l bunke i rostfritt stål6 hastighetslägen + pulsfunktionAutomatisk avstängning efter 10 minuterPlanetarisk omrörningSladdlängd: 1 meterStorlek: 375 x 195 x 340 mmVikt: 6,4 kgI kartongen: Köksassistent, vispskål med stänkskydd, visp, flatblandare, degkrok, manual Köksassistent 4,5 29 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksassistent