Mångsidig och kraftfull köksassistent med många tillbehör

Andersson Köksassistent KNM 2.4

  Art.nr: 1003069
 • 1000 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter
 • Teflonbelagd degkrok och blandare
 • 5,2 l bunke och 1,5 l glaskanna

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson KNM 2.4 är en komplett och kraftfull köksassistent för daglig användning och för många köksuppgifter. Mixa, vispa, blanda, knåda, mal och stoppa tack vare den generösa mängd tillbehör som ingår. Andersson köksassisten kommer med både en blender att placera på toppen samt en köttkvarn inklusive korvstoppare  - förutom de vanliga blandtillbehören som visp, degkrok och flatblandare. Det gör att KNM 2.4 både kan mixa en kylande smoothie på sommaren likväl som stoppa en mumsig julkorv till julbordet.

Egenskaper

Motoreffekten i KNM 2.4 ligger på 1000 W som gör att maskinen klarar degar upp till 1,6 kg beroende på ingrediensernas egenskaper.
De teflonbelagda omrörningstillbehören rör sig med enc, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken. Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 5,2 liter. Bunke, degkrok, flatblandare och visp kan alla diskas i diskmaskin.

Köksassistenten har åtta olika hastigheter samt pulsfunktionen som du väljer med ratten på framsidan. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.
Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter.

Tillbehör för många tillfällen

Tre olika omrörningstillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. 
En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.
Ihop med Andersson KNM 2.4 köksassistent får du även med en köttkvarn med tillhörande korvstoppare. Med den kan du både mala kött till egen köttfärs och göra egen kebab (tillbehör ingår). Tillbehör för att göra egen julkorv - eller annan korv för den delen - ingår också.

Andersson KNM 2.4 Mångsidig och kraftfull köksassistent med många tillbehör

Slutligen ingår även en blender som kan placeras ovanpå köksassistenten som låter dig mixa och mosa och göra allt från soppor och puréer till smoothies och milkshakes. Glaskannan har en kapacitet på 1,5 liter och har ett plastlock med påmatningshål.

Specifikationer för Andersson KNM 2.4 köksassistent

 • 1000 W motoreffekt
 • Växelsystem i metall
 • Automatisk avstängning
 • Teflonbelagd degkrok och blandare
 • Köttkvarn med tillbehör ingår
 • Mixerkanna i glas, 1,5 liter
 • Planetarisk omrörning
 • Sladdlängd: 1 meter
 • Storlek: 370 x 180 x 340 mm
 • Vikt: 6,4 kg
 • I förpackningen: Köksmaskin, visp, flatblandare, degkrok, bunke, mixer, köttkvarn och tillbehör för att stoppa korv och göra kebab, användarmanual

Titta även på

(71 st)
 • 1500 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter

1 990:-

Titta även på

(71 st)
 • 1500 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter

1 990:-

1003069 Andersson Andersson Köksassistent KNM 2.4 FM101 Andersson KNM 2.4 är en komplett och kraftfull köksassistent för daglig användning och för många köksuppgifter. Mixa, vispa, blanda, knåda, mal och stoppa tack vare den generösa mängd tillbehör som ingår. Andersson köksassisten kommer med både en blender att placera på toppen samt en köttkvarn inklusive korvstoppare  - förutom de vanliga blandtillbehören som visp, degkrok och flatblandare. Det gör att KNM 2.4 både kan mixa en kylande smoothie på sommaren likväl som stoppa en mumsig julkorv till julbordet. Egenskaper Motoreffekten i KNM 2.4 ligger på 1000 W som gör att maskinen klarar degar upp till 1,6 kg beroende på ingrediensernas egenskaper. De teflonbelagda omrörningstillbehören rör sig med enc, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken. Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 5,2 liter. Bunke, degkrok, flatblandare och visp kan alla diskas i diskmaskin. Köksassistenten har åtta olika hastigheter samt pulsfunktionen som du väljer med ratten på framsidan. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter. Tillbehör för många tillfällen Tre olika omrörningstillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.Ihop med Andersson KNM 2.4 köksassistent får du även med en köttkvarn med tillhörande korvstoppare. Med den kan du både mala kött till egen köttfärs och göra egen kebab (tillbehör ingår). Tillbehör för att göra egen julkorv - eller annan korv för den delen - ingår också. Slutligen ingår även en blender som kan placeras ovanpå köksassistenten som låter dig mixa och mosa och göra allt från soppor och puréer till smoothies och milkshakes. Glaskannan har en kapacitet på 1,5 liter och har ett plastlock med påmatningshål. Specifikationer för Andersson KNM 2.4 köksassistent 1000 W motoreffektVäxelsystem i metallAutomatisk avstängningTeflonbelagd degkrok och blandareKöttkvarn med tillbehör ingårMixerkanna i glas, 1,5 literPlanetarisk omrörningSladdlängd: 1 meterStorlek: 370 x 180 x 340 mmVikt: 6,4 kgI förpackningen: Köksmaskin, visp, flatblandare, degkrok, bunke, mixer, köttkvarn och tillbehör för att stoppa korv och göra kebab, användarmanual Köksassistent 4,2 26 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksassistent