Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Kraftfull och funktionsrik köksassistent med LCD-skärm

Andersson Köksassistent KNM 3.1

  Art.nr: 1003070
 • 1500 W effekt
 • Blender, köttkvarn och korvstoppare medföljer
 • 8 hastigheter
 • 6,5 l bunke och 1,5 l glaskanna
 • LCD-skärm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Om du är ute efter en kraftfull köksassistent med många funktioner och tillbehör ska du kolla in Andersson KNM 3.1. Med denna köksmaskin kan du göra allt från vispa grädde till stoppa egna korvar tack vare alla tillbehör som ingår. En stark motor tar sig an alla uppgifter snabbt och lätt, och dessutom till lågt ljud. Omsorgsfullt utvalda materialval och funktioner gör Andersson KNM 3.1 köksassistent till en pålitligt, mångsidig och långlivad hjälpreda i köket varje dag året runt.

 • Motoreffekten i KNM 3.1 är 1500 W, och den rostfria bunken har en kapacitet på generösa 6,5 liter vilket gör att maskinen klarar degar upp till 2,96 kg, givetvis beroende på ingrediensernas egenskaper. 
 • De teflonbelagda omrörningstillbehören rör sig med enc, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken.
 • Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 6,5 liter.
 • Bunke, degkrok, flatblandare och visp kan alla diskas i diskmaskin.

Köksassistenten har åtta olika hastigheter samt pulsfunktionen som du väljer med ratten på framsidan. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.
Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter.

Tillbehör för många tillfällen

Tre olika omrörningstillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. 
En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.
Ihop med Andersson KNM 3.1 köksassistent får du även med en köttkvarn med tillhörande korvstoppare. Med den kan du både mala kött till egen köttfärs och göra egen kebab (tillbehör ingår). Tillbehör för att göra egen julkorv - eller annan korv för den delen - ingår också.

Andersson KNM 3.1 Kraftfull och funktionsrik köksassistent med LCD-skärm

Slutligen ingår även en blender som kan placeras ovanpå köksassistenten som låter dig mixa och mosa och göra allt från soppor och puréer till smoothies och milkshakes. Glaskannan har en kapacitet på 1,5 liter och har ett plastlock med påmatningshål.

Specifikationer för Andersson KNM 3.1 köksassistent

 • 1500 W motoreffekt
 • Växelsystem i metall
 • Automatisk avstängning
 • Teflonbelagd degkrok och blandare
 • Köttkvarn med tillbehör ingår
 • Mixerkanna i glas, 1,5 liter
 • Planetarisk omrörning
 • Sladdlängd: 1 meter
 • Storlek: 394 x 200 x 340 mm
 • Vikt: 7,2 kg
 • I förpackningen: Köksmaskin, visp, flatblandare, degkrok, bunke, mixer, köttkvarn och tillbehör för att stoppa korv och göra kebab, användarmanual
1003070 1003070 Andersson Andersson Köksassistent KNM 3.1 FM115 Om du är ute efter en kraftfull köksassistent med många funktioner och tillbehör ska du kolla in Andersson KNM 3.1. Med denna köksmaskin kan du göra allt från vispa grädde till stoppa egna korvar tack vare alla tillbehör som ingår. En stark motor tar sig an alla uppgifter snabbt och lätt, och dessutom till lågt ljud. Omsorgsfullt utvalda materialval och funktioner gör Andersson KNM 3.1 köksassistent till en pålitligt, mångsidig och långlivad hjälpreda i köket varje dag året runt. Motoreffekten i KNM 3.1 är 1500 W, och den rostfria bunken har en kapacitet på generösa 6,5 liter vilket gör att maskinen klarar degar upp till 2,96 kg, givetvis beroende på ingrediensernas egenskaper. De teflonbelagda omrörningstillbehören rör sig med enc, vilket innebär att alla ingredienserna samlas i mitten, istället för att degen fastnar på sidorna i bunken.Den medföljande skålen är i rostfritt stål och har en kapacitet på 6,5 liter.Bunke, degkrok, flatblandare och visp kan alla diskas i diskmaskin. Köksassistenten har åtta olika hastigheter samt pulsfunktionen som du väljer med ratten på framsidan. Olika hastigheter låter dig anpassa effekten beroende på tillbehör och typ av deg. Med pulsfunktionen kommer enheten köra på hösta hastighet så länge som reglaget hålls i det läget.Köksassistenten har automatisk avstängning efter tio minuter. Tillbehör för många tillfällen Tre olika omrörningstillbehör medföljer anpassade för olika ändamål. En degkrok är bra för knådning av pizza-, bröd- och bulldeg. Flatblandaren använder du till mjukare degar och blandningar som exempelvis potatismos, kakdeg, kakfyllningar, glasyr med mera. Vispen passar för vispning av exempelvis ägg, vispgrädde, pannkakssmet, sockerkakssmet och sufflé.Ihop med Andersson KNM 3.1 köksassistent får du även med en köttkvarn med tillhörande korvstoppare. Med den kan du både mala kött till egen köttfärs och göra egen kebab (tillbehör ingår). Tillbehör för att göra egen julkorv - eller annan korv för den delen - ingår också. Slutligen ingår även en blender som kan placeras ovanpå köksassistenten som låter dig mixa och mosa och göra allt från soppor och puréer till smoothies och milkshakes. Glaskannan har en kapacitet på 1,5 liter och har ett plastlock med påmatningshål. Specifikationer för Andersson KNM 3.1 köksassistent 1500 W motoreffektVäxelsystem i metallAutomatisk avstängningTeflonbelagd degkrok och blandareKöttkvarn med tillbehör ingårMixerkanna i glas, 1,5 literPlanetarisk omrörningSladdlängd: 1 meterStorlek: 394 x 200 x 340 mmVikt: 7,2 kgI förpackningen: Köksmaskin, visp, flatblandare, degkrok, bunke, mixer, köttkvarn och tillbehör för att stoppa korv och göra kebab, användarmanual Köksassistent 4,6 85 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksassistent