Köksmaskin med unik knådningsfunktion

Bosch MUM48R1

  Art.nr: 221382
 • Kraftfull motor på 600 W
 • Multi-motion-drive
 • Bunke i rostfritt stål
 • Lätt att rengöra

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bosch MUM48R1

MUM48R1 är en praktisk allt-i-allo-maskin med en bunke i rostfritt stål på 3,9 liter med en kapacitet på upp till 2 kg deg. Den har Multimotion drive för ett perfekt resultat och tillbehör för att knåda, vispa, riva, strimla och blanda.

Den har ett sladdfack där sladden enkelt göms undan vid förvaring och alla delar kan diskas i maskin vilket gör det väldigt enkelt att rengöra efter användning. Tack vare gummifötter på undersidan av maskinen står den alltid stadigt på bänken.

Multi-motion-drive

Med den smarta funktionen multi-motion-drive bearbetas degen både i höj- och sidled vilket ger den bästa knådningen för dina bull- och bröd-degar.

Pulsfunktion

Förutom de fyra hastigheterna du kan välja mellan har köksassistenten även pulsfunktion för att ge dig mer flexibilitet och mångsidighet när du skall arbeta i köket.

Kraftuttag

Till MUM48R1 finns det många tillbehör att köpa till såsom, glassmaskin, matberedartillsats, passertillsats, kaksprits m.m. Köksassistenten är därför utrustad med tre stycken kraftuttag för att kunna använda tillbehören som den kan kompletteras med. När uttagen inte används sitter det ett snyggt täcklock som smälter in i designen och skyddar dem.

Tillbehör i lådan

För att du skall kunna komma igång direkt med din nyinköpta maskin får du med en rad olika tillbehör.


 • Degkrok
 • Ballongvisp
 • Grovvisp
 • Stänklock med öppning
 • Grönsaksskärare med 3 skivor (5 funktioner)
 • Interaktiv recept-DVD med instruktioner för användning och tillbehör
221382 Bosch Bosch MUM48R1 MUM48R1 Bosch MUM48R1 MUM48R1 är en praktisk allt-i-allo-maskin med en bunke i rostfritt stål på 3,9 liter med en kapacitet på upp till 2 kg deg. Den har Multimotion drive för ett perfekt resultat och tillbehör för att knåda, vispa, riva, strimla och blanda. Den har ett sladdfack där sladden enkelt göms undan vid förvaring och alla delar kan diskas i maskin vilket gör det väldigt enkelt att rengöra efter användning. Tack vare gummifötter på undersidan av maskinen står den alltid stadigt på bänken. Multi-motion-drive Med den smarta funktionen multi-motion-drive bearbetas degen både i höj- och sidled vilket ger den bästa knådningen för dina bull- och bröd-degar. Pulsfunktion Förutom de fyra hastigheterna du kan välja mellan har köksassistenten även pulsfunktion för att ge dig mer flexibilitet och mångsidighet när du skall arbeta i köket. Kraftuttag Till MUM48R1 finns det många tillbehör att köpa till såsom, glassmaskin, matberedartillsats, passertillsats, kaksprits m.m. Köksassistenten är därför utrustad med tre stycken kraftuttag för att kunna använda tillbehören som den kan kompletteras med. När uttagen inte används sitter det ett snyggt täcklock som smälter in i designen och skyddar dem. Tillbehör i lådan För att du skall kunna komma igång direkt med din nyinköpta maskin får du med en rad olika tillbehör. DegkrokBallongvispGrovvispStänklock med öppningGrönsaksskärare med 3 skivor (5 funktioner)Interaktiv recept-DVD med instruktioner för användning och tillbehör Köksassistent 4,4 18 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksassistent