Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Köksmaskin med 4 inbyggda kraftuttag inklusive blender

Kenwood KMM020

  Art.nr: 179044
  • Tystgående motor
  • 4 inbyggda kraftuttag
  • Hastighetsreglering
  • Kraftfull effekt 1500 W
  • Pulsfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kenwood KMM020 Major Titanium 

Kenwood KMM020 Major Titanium är Kenwoods unika, kraftfulla köksmaskin och är deras mest exklusiva. Köksmaskinen med fyra olika kraftuttag gör att det inte är en tillfällighet att kockar och entusiaster i köket väljer Kenwoods köksmaskiner. Med sin kraftiga, tystgående motor på 1500 Watt bevaras hastighet och kraft även vid stora mängder, samt att maskinen klarar av långa användningar i sträck. Den planetariska blandarrörelsen ger alltid ett professionellt resultat.

Köksassistenten är utrustad med en elektronisk hastighetskontroll med pulsfunktion. En ny växellåda med kraftuttag på medelhastighet för de nya tillbehören matberedare och citruspress. Kenwood KMM020 Major Titanium i gjutet aluminium har fyra inbyggda kraftuttag för olika tillbehör; låg, medel, hög och via bunke.

Köksmaskinen har fyra exklusiva, rostfria mixningsverktyg; ballongvisp, k-spade, degkrok och flexibeater. Flexibeater är en flatblandare med silikonöverdrag och vingar som skrapar mot bunkens kant vid vispning. Detta gör att man inte behöver skrapa ner smeten från bunkens kant. Med dessa praktiska tillbehör klarar köksmaskinen allt från att vispa en äggvita till stora jäsdegar. Du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken.

Kraftfull, användbar och stilfull är attribut som gör att köksmaskinen Kenwood KMM020 Major Titanium kommer att bli din tillförlitliga och effektiva assistent i ditt kök!

K-spad
Används för att göra tyngre mjuka kakor, småkakor, pajdeg, glasyrer, fyllningar, petit-choux och potatismos.

Visp
Används för att vispa ägg, grädde, pannkakssmet, lätta sockerkakor, maränger, ostkakor, mousse och suffléer.

Degkrok
Används för att knåda jäsdegar.

Flexibeater
Flexibeater är en flatblandare med silikonöverdrag och vingar som skrapar mot bunkens kant vid vispning. Detta gör att man inte behöver skrapa ner smeten från bunkens kant.
 

179044 Kenwood Kenwood KMM020 KMM020 Kenwood KMM020 Major Titanium Kenwood KMM020 Major Titanium är Kenwoods unika, kraftfulla köksmaskin och är deras mest exklusiva. Köksmaskinen med fyra olika kraftuttag gör att det inte är en tillfällighet att kockar och entusiaster i köket väljer Kenwoods köksmaskiner. Med sin kraftiga, tystgående motor på 1500 Watt bevaras hastighet och kraft även vid stora mängder, samt att maskinen klarar av långa användningar i sträck. Den planetariska blandarrörelsen ger alltid ett professionellt resultat.Köksassistenten är utrustad med en elektronisk hastighetskontroll med pulsfunktion. En ny växellåda med kraftuttag på medelhastighet för de nya tillbehören matberedare och citruspress. Kenwood KMM020 Major Titanium i gjutet aluminium har fyra inbyggda kraftuttag för olika tillbehör; låg, medel, hög och via bunke.Köksmaskinen har fyra exklusiva, rostfria mixningsverktyg; ballongvisp, k-spade, degkrok och flexibeater. Flexibeater är en flatblandare med silikonöverdrag och vingar som skrapar mot bunkens kant vid vispning. Detta gör att man inte behöver skrapa ner smeten från bunkens kant. Med dessa praktiska tillbehör klarar köksmaskinen allt från att vispa en äggvita till stora jäsdegar. Du kan enkelt lyfta maskinens huvud bakåt för snabbt byte av tillbehör eller urtagning av bunken.Kraftfull, användbar och stilfull är attribut som gör att köksmaskinen Kenwood KMM020 Major Titanium kommer att bli din tillförlitliga och effektiva assistent i ditt kök!K-spadAnvänds för att göra tyngre mjuka kakor, småkakor, pajdeg, glasyrer, fyllningar, petit-choux och potatismos.VispAnvänds för att vispa ägg, grädde, pannkakssmet, lätta sockerkakor, maränger, ostkakor, mousse och suffléer.DegkrokAnvänds för att knåda jäsdegar.FlexibeaterFlexibeater är en flatblandare med silikonöverdrag och vingar som skrapar mot bunkens kant vid vispning. Detta gör att man inte behöver skrapa ner smeten från bunkens kant.  Köksassistent 5 25 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksassistent