Smakfull köksassistent i utsökt 50-talsdesign

Smeg SMF13WHEU

  Art.nr: 1010680
 • Skapad i formpressad aluminium
 • 4,8-liters bunke i glas
 • 10 hastigheter
 • Planetär blandningsfunktion
 • Degkrok, ballongvisp, kakblandare och platt visp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smeg SMF13 är inte bara en fantastisk köksassistent, utan även en otroligt estetisk inredningsdetalj. Med elegant 50-talsdesign och genomtänkta detaljer som förtrollar betraktaren. SMF13 har en 4,8-liters skål i glas och maskinen är byggd ur formpressad aluminium. Maskinen är robust med sina dryga 9 kilo som vilar på stadiga gummitassar.

Smeg SMF02 degkrok

Degkrok av aluminium

Användbar för att långsamt blanda, röra ihop och bereda deg/smet med jäsningsmedel. Idealisk för beredning av bröd, pasta, pizza o.s.v

Smeg SMF02 - Ballongvisp av rostfritt stål

Ballongvisp av rostfritt stål

Användbar för att röra ihop, blanda, vispa in luft, vispa och göra flytande och halvhårda ingredienser krämiga, t.ex. smör, ägg, grädde o.s.v. Idealisk för beredning av krämer, såser o.s.v.

Smeg SMF02 - Platt visp av aluminium

Platt visp av aluminium

Användbar för att blanda och röra ihop olika ingredienser. Idealisk för beredning av deg/smet för bakverk, söta och salta pajer, småkakor, glasyr o.s.v. samt andra medelhårda preparat.

Kakblandare i rostfritt stål & silikon

Visp i rostfritt stål med flexibla silikonkanter som säkerställer en jämn konsistens på degen under hela bearbetningen, och som medför att skålens insida inte längre måste rengöras för hand. Perfekt för att blanda, krämiga degar, vispa socker och smör och mjuka smeter.

Smeg SMF02 - Stänkskydd med pip

Stänkskydd med pip

Användbar för att undvika att stänk från ingredienserna hamnar utanför skålen. Det underlättar även när nya ingredienser ska tillsättas genom öppningen. Endast för användning tillsammans med den rostfria skålen.

Egenskaper för Smeg SMF02 köksassistent

 • Skål i glas (4,8 liter)
 • 10 hastigheter
 • Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning
 • Planetär blandningsfunktion
 • Gummitassar gör att maskinen står stadigt
 • Inbyggd sladdvinda
 • Effekt: 800 W
 • Yttermått: H 378 mm (490 mm med motorarm uppfälld), B 402 mm, L 221 mm
 • 9,18 kg
1010680 Smeg Smeg SMF13WHEU SMF13WHEU Smeg SMF13 är inte bara en fantastisk köksassistent, utan även en otroligt estetisk inredningsdetalj. Med elegant 50-talsdesign och genomtänkta detaljer som förtrollar betraktaren. SMF13 har en 4,8-liters skål i glas och maskinen är byggd ur formpressad aluminium. Maskinen är robust med sina dryga 9 kilo som vilar på stadiga gummitassar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Degkrok av aluminium Användbar för att långsamt blanda, röra ihop och bereda deg/smet med jäsningsmedel. Idealisk för beredning av bröd, pasta, pizza o.s.v Ballongvisp av rostfritt stål Användbar för att röra ihop, blanda, vispa in luft, vispa och göra flytande och halvhårda ingredienser krämiga, t.ex. smör, ägg, grädde o.s.v. Idealisk för beredning av krämer, såser o.s.v. Platt visp av aluminium Användbar för att blanda och röra ihop olika ingredienser. Idealisk för beredning av deg/smet för bakverk, söta och salta pajer, småkakor, glasyr o.s.v. samt andra medelhårda preparat. Kakblandare i rostfritt stål & silikon Visp i rostfritt stål med flexibla silikonkanter som säkerställer en jämn konsistens på degen under hela bearbetningen, och som medför att skålens insida inte längre måste rengöras för hand. Perfekt för att blanda, krämiga degar, vispa socker och smör och mjuka smeter. Stänkskydd med pip Användbar för att undvika att stänk från ingredienserna hamnar utanför skålen. Det underlättar även när nya ingredienser ska tillsättas genom öppningen. Endast för användning tillsammans med den rostfria skålen. Egenskaper för Smeg SMF02 köksassistent Skål i glas (4,8 liter)10 hastigheterSäkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastningPlanetär blandningsfunktionGummitassar gör att maskinen står stadigtInbyggd sladdvindaEffekt: 800 WYttermått: H 378 mm (490 mm med motorarm uppfälld), B 402 mm, L 221 mm9,18 kg Köksassistent 4790 SEK 4790 NewCondition InStock
 1. Hem & Hushåll
 2. Köksmaskiner & Köksredskap
 3. Köksassistent