Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ketchuppistol som ger matserveringen det lilla extra

Ketchuppistol inkl två flaskor

  Art.nr: 1010533
  • Två flaskor medföljer
  • För ketchup och senap
  • Pangtastiskt roligt

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Vem har sagt att matservering ska vara tråkigt? Den här ketchuppistolen ändrar på det. Du får många ögonbryn att höjas då du greppar avtryckaren och smäller av en salva på hamburgerbrödet, grillkorven eller pastan. Till pistolen får du två små plastflaskor som du fyller med det du vill servera med. Sedan är det bara att ladda pistolen och avfyra.

Ketchuppistol
1010533 1010533 Others Ketchuppistol inkl två flaskor 170457840 Vem har sagt att matservering ska vara tråkigt? Den här ketchuppistolen ändrar på det. Du får många ögonbryn att höjas då du greppar avtryckaren och smäller av en salva på hamburgerbrödet, grillkorven eller pastan. Till pistolen får du två små plastflaskor som du fyller med det du vill servera med. Sedan är det bara att ladda pistolen och avfyra. Köksredskap 1,7 6 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap