Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Köksredskapspaket med slev, stekspade och hålslev

Progress Kitchen utensil set 3 pcs

  Art.nr: 1009230
  • Tre köksredskap
  • Lämpliga för non stick-belagda stekkärl
  • Ergonomiska handtag
  • Upphängningsbara

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Progress Kitchen utensil set är ett paket med köksredskap som hjälper dig på vägen när du lagar storslagna maträtter. I paketet får du en slev, en slitsad stekspade och en hålslev. Produkterna är tillverkade i nylon, vilket gör dem lämpliga för användning i non stick-belagda stekkärl. Med ergonomiska handtag blir matlagningen ett ännu större nöje än tidigare. Du kan dessutom enkelt spara plats i köket genom att hänga upp redskapen när du är färdig för stunden.

Innan första användning

För bästa upplevelse rekommenderar vi att redskapen tvättas i varmt tvålvatten innan första användning. Se till att skölja och torka av redskapen efter du tvättat dem, sen är det bara att sätta igång och laga fantastiskt god mat.

1009230 Progress Progress Kitchen utensil set 3 pcs BW07246 Progress Kitchen utensil set är ett paket med köksredskap som hjälper dig på vägen när du lagar storslagna maträtter. I paketet får du en slev, en slitsad stekspade och en hålslev. Produkterna är tillverkade i nylon, vilket gör dem lämpliga för användning i non stick-belagda stekkärl. Med ergonomiska handtag blir matlagningen ett ännu större nöje än tidigare. Du kan dessutom enkelt spara plats i köket genom att hänga upp redskapen när du är färdig för stunden. Innan första användning För bästa upplevelse rekommenderar vi att redskapen tvättas i varmt tvålvatten innan första användning. Se till att skölja och torka av redskapen efter du tvättat dem, sen är det bara att sätta igång och laga fantastiskt god mat. Köksredskap 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap