Knivset med kockkniv, brödkniv och allround-kniv

Progress Knife set 3 pcs

  Art.nr: 1009228
  • Tre stycken knivar
  • Blad i rostfritt stål
  • Ergonomiska handtag
  • Tål endast handdisk

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Detta knivset från Progress innehåller tre sorters knivar, samtliga tillverkade i rostfritt stål. Med en kockkniv, en brödkniv och en allround-kniv har du alla knivar du behöver för att komma igång med matlagningen. Perfekt för dig som precis flyttat hemifrån och vill utforska matlagningsvärlden, eller för dig som vill komplettera ditt arsenal med nya knivar. Med rätt verktyg kommer du snart se att du gör stora framsteg.

För att knivarna ska hålla länge rekommenderar vi att dem alltid används på en skärbräda av trä eller plast.

Rengöring och underhåll

Som med alla knivar rekommenderas enbart handdisk. Efter att du är färdig får du bäst resultat genom att rengöra knivbladen med en mjuk trasa i varmt tvålvatten. Torka sedan av knivarna utförligt innan dem placeras på sina förvaringsplatser, för att ha fina knivar i en lång tid framöver.

Undvik att använda starka rengöringsmedel, då dessa på lång sikt kan skada knivarna och avsevärt förkorta livslängden.

1009228 Progress Progress Knife set 3 pcs BW08148 Detta knivset från Progress innehåller tre sorters knivar, samtliga tillverkade i rostfritt stål. Med en kockkniv, en brödkniv och en allround-kniv har du alla knivar du behöver för att komma igång med matlagningen. Perfekt för dig som precis flyttat hemifrån och vill utforska matlagningsvärlden, eller för dig som vill komplettera ditt arsenal med nya knivar. Med rätt verktyg kommer du snart se att du gör stora framsteg.För att knivarna ska hålla länge rekommenderar vi att dem alltid används på en skärbräda av trä eller plast. Rengöring och underhåll Som med alla knivar rekommenderas enbart handdisk. Efter att du är färdig får du bäst resultat genom att rengöra knivbladen med en mjuk trasa i varmt tvålvatten. Torka sedan av knivarna utförligt innan dem placeras på sina förvaringsplatser, för att ha fina knivar i en lång tid framöver.Undvik att använda starka rengöringsmedel, då dessa på lång sikt kan skada knivarna och avsevärt förkorta livslängden. Köksredskap 3,2 4 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap