Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Toppits smarta dispenser för aluminiumfolie gör det enkelt att förvara och riva av lagom stora ark av aluminimfolie för både hemmakonsument som storhushåll. Denna återbrukbara plasthållare har ett unikt och patenterat Close & Cut-system som gör folien extra lätt att riva av, ända till sista metern. När rullen är slut är det bara att fylla på med ny aluminiumrulle och återanvända den.
Toppits aluminium dispenser passar rullar som är 45 cm breda. En rulle aluminiumfolie ingår.

Titta även på

(0 st)
  • Bredd 45 cm
  • Close & Cut-system
  • Rulle med plastfolie ingår

99:-

Titta även på

(0 st)
  • Bredd 45 cm
  • Close & Cut-system
  • Rulle med plastfolie ingår

99:-

Toppits Toppits Catering aluminium dispenser 35x45cm 191417 Toppits smarta dispenser för aluminiumfolie gör det enkelt att förvara och riva av lagom stora ark av aluminimfolie för både hemmakonsument som storhushåll. Denna återbrukbara plasthållare har ett unikt och patenterat Close & Cut-system som gör folien extra lätt att riva av, ända till sista metern. När rullen är slut är det bara att fylla på med ny aluminiumrulle och återanvända den.Toppits aluminium dispenser passar rullar som är 45 cm breda. En rulle aluminiumfolie ingår. Köksredskap 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner & Köksredskap
  3. Köksredskap